Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bajramovičs: "Roulends teica atzinīgus vārdus par VEF"

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Bajramovičs: "Roulends teica atzinīgus vārdus par VEF"
Kenans Bajramovičs
Foto: AFP/Scanpix

Basketbola kluba ''VEF Rīga'' nesenais jaunieguvums bosniešu spēka uzbrucējs Kenans Bajramovičs intervijā komandas mājaslapai atklājis savu motivāciju pievienoties Rīgas lielklubam, norādot, ka labas atsauksmes par VEF devis amerikāņu saspēles vadītājs Īdžejs Roulends.

"Mana motivācija pievienoties VEF? Iespēja spēlēt tādos spēcīgos turnīros kā ULEB Eiropas kauss un VTB Vienotā līga. Par šo klubu dzirdēju, ka tam ir laba organizācija un lielas ambīcijas. Ar to man bija pietiekami, lai zinātu, ka šī ir īstā izvēle, tāpēc piedāvājumam piekritu nekavējoties. Ar VEF vēlos izcīnīt vērā ņemamus panākumus," intervijā kluba mājaslapai sacīja Kenans Bajramovičs.

"Tiešā veidā ar kādu spēlētāju, kam šeit bijusi pieredze, nekonsultējos, taču mans aģents minēja spēlētāju, kas "VEF Rīga" sastāvā bija pagājušajā sezonā, bet šobrīd spēlē manā iepriekšējā komandā "Banvit". Šis spēlētājs (Īdžejs Roulends) izteica atzinīgus vārdus par VEF klubu," atklāja bosniešu spēka uzbrucējs, kurš ''vefiešu'' sastāvā spēlēs ar 51. numuru.

Raksturojot Latvijas basketbola stilu, pieredzējušais Bajramovičs uzsvēra tālmetienu nozīmīgumu: "Divus ar pusi gadus spēlēju Lietuvā, tāpēc esmu pietiekami labi iepazinis arī Latvijas basketbolu. Pirmā lieta, kas nāk atmiņā, ir tālmetieni. Komandām šajā reģionā (Latvijā un Lietuvā) metieni ir viena no pirmajām opcijām, bet pēc tam seko pārējais."

Paredzēts, ka rīdzinieku jaunieguvums savu debijas spēli jaunās komandas sastāvā aizvadīs svētdien izbraukumā pret Maskavas CSKA. 206cm garais basketbolists sezonai gatavojies kopā ar Bosnijas klubu Sarajevas ''OKK Spars'', vienības sastāvā aizvadot arī pāris pārbaudes mačus.

Izmantotie resursi:
VEF Rīga - VEF Rīga

  +1 [+] [-]

, 2013-10-11 13:54, pirms 10 gadiem
Zolīds papildinājums, varbūt beidzot nebūs jābļauj otrpus ekrānam uz Pasečniku. Viņam vēl jānobriest, vislabāk ārpus VEF.
Interesanti būs paskatīties un Niksu. Cik noprotu, viņš ir diez gan liels Džokers ar savu spēli un uzvedību ārpus laukuma.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-11 14:14, pirms 10 gadiem
Nav vins centrs tak !

  +4 [+] [-]

, 2013-10-11 14:15, pirms 10 gadiem
Varēsi turpināt bļaut uz Pasečniku
DainisU rakstīja: Zolīds papildinājums, varbūt beidzot nebūs jābļauj otrpus ekrānam uz Pasečniku. Viņam vēl jānobriest, vislabāk ārpus VEF.
Interesanti būs paskatīties un Niksu. Cik noprotu, viņš ir diez gan liels Džokers ar savu spēli un uzvedību ārpus laukuma.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-11 14:19, pirms 10 gadiem
Labs papildinājums,pret Cmoki varēja manīt,ka garajā galā ir plaisa. Tagad būs drošāk un vieglāk.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-11 14:38, pirms 10 gadiem
Eirolīgas kvalifikācijā to nevarēja manīt ?
Bulls-Celtics rakstīja: Labs papildinājums,pret Cmoki varēja manīt,ka garajā galā ir plaisa. Tagad būs drošāk un vieglāk.