Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" otrajā pārbaudes mačā piekāpjas "Spartak"

"Ventspils" otrajā pārbaudes mačā piekāpjas "Spartak"
Foto: www.bkventspils.lv

Latvijas basketbola klubs "Ventspils" otrajā pārbaudes spēlē ar 67:71 atzina Gundara Vētras trenētā Sanktpēterburgas "Spartak" pārākumu. 17 punktus ventspilnieku labā guva Lorenco Viljamss.

Pirmajā pārbaudes spēlē vakar Gundara Vētras vadītā komanda piekāpās ar 87:91, bet šodien krietni labāk nospēlēja aizsardzībā un prata sarūgtināt ventspilniekus ar 71:67. Šovakar kurzemnieku sastāvā ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Lorenco Viljamss, Jānis Timma pievienoja 13 punktus, divas atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles, savukārt Ronalds Zaķis guva 10 punktus un izcīnīja trīs bumbas zem groziem.

"Ventspils" gaida savus pretiniekus Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā. Par tiem kļūs "Liepājas/Triobet" vai "Jēkabpils" basketbolisti – pirmajā mačā Jēkabpilī liepājnieki bija pārāki ar 65:57.

Arī Sanktpēterburgas komandai gaidāma ilgāka pauze līdz nākamajām oficiālo turnīru spēlēm – maija sākumā "Spartak" VTB Vienotās līgas astotdaļfinālā spēkosies ar Ļubercu "Triumph".

Izmantotie resursi:
BK Ventspils (bkventspils) on Twitter

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: W W E