Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

FIBA Eiropas kausā otrās uzvaras svin Vācijas un Nīderlandes klubi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

FIBA Eiropas kausā otrās uzvaras svin Vācijas un Nīderlandes klubi
Martins Sajus. Foto: FIBA Europe Cup

FIBA Eiropas kausā pie otrajām uzvarām tikušas ''Medi Bayreuth'' no Vācijas un ''Den Bosch'' no Nīderlandes, kas attiecīgi apspēlēja Groningenas ''Donar'' un čehu ''Opava''.

# Vācijas Bundeslīgas vienība ''Medi Bayreuth'' izbraukuma maču Nīderlandes ziemeļu lielākajā pilsētā Groningenā uzsāka gana pārliecinoši, ātri iekrājot desmit punktu pārsvaru. Vācieši lielāko daļu mača turpinājuma atradās priekšā ar divciparu pārsvaru un svinēja panākumu ar 71:64 (22:12, 17:19, 18:19, 13:15), izcīnot otro uzvaru A grupā.

# Produktīvāko sniegumu Vācijas klubā demonstrēja lietuvietis Martins Sajus, kura kontā double-double ar 22 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, bet mājiniekiem 20+10 iekrāja Henrijs Karuso.

# Tāpat otro panākumu izcīnīja arī Nīderlandes vicečempione un jaunizveidotās BNXT līgas jeb Beļģijas un Nīderlandes apvienotā čempionāta līdervienība ''Den Bosch'', kas mājās pieveica Čehijas vicečempioni ''Opava'' - 87:82 (24:18, 25:25, 19:16, 19:23).

# Ostins Praiss ''Den Bosch'' rindās atzīmējās ar 24 punktiem, bet Radims Klečka un Matiass Markusons sameta pa 17 punktiem ''Opava'' labā.

Izmantotie resursi:
https://www.fiba.basketball/europec...