Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Siliņam labākā spēle FIBA kausā, "Reggio" tuvu ceturtdaļfinālam

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Siliņam labākā spēle FIBA kausā, "Reggio" tuvu ceturtdaļfinālam
Ojārs Siliņš un "Reggio Emilia" ir tuvu iekļūšanai ''Eurochallenge'' turnīra ceturtdaļfinālā. Foto: legabasket.it

Lielisku spēli aizvadot latviešu uzbrucējam Ojāram Siliņam, svarīgu uzvaru FIBA Izaicinājuma kausa izcīņas ''Last 16'' turnīrā šodien izcīnīja Itālijas klubs ''Reggio Emilia'', kas savā laukumā ar 82:65 pieveica franču ''Cholet Basket'', sperot soli pretim iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Siliņš laukumā pavadīja visu otro puslaiku un maču noslēdza ar 14 gūtiem punktiem, aizvadot savu rezultatīvāko ''Eurochallenge'' spēli šajā sezonā.

Izšķirošo pārsvaru un uzvaru savu skatītāju priekšā ''Reggio Emilia'' nodrošināja tikai spēles noslēdzošajā ceturksnī, kad, pateicoties Vaita un Siliņa precīzajiem metieniem, septiņu punktu handikapu īsā laika sprīdī pārvērta par +15.

Latvijas basketbolists Ojārs Siliņš spēli sāka ''Reggio Emilia'' pamatsastāvā un 32 minūšu laikā guva 14 punktus (2p. - 3/5, 3p. - 2/2, 1p. - 2/2), izcīnīja četras bumbas zem groziem un bloķēja divus pretinieku metienus. Latvijas U20 izlases uzbrucējam arī viena rezultatīva piespēle, viena pārķerta bumba, viena kļūda, divi noteikumu pārkāpumi un pozitīvs +/- koeficients (+13).

203 centimetrus garajam latvietim šī bija rezultatīvākā FIBA kausa spēle šosezon, turklāt Siliņš sasniedza sezonas labākos rādītājus arī nospēlēto minūšu un bloķēto metienu kategorijās.

Lai kvalificētos turnīra ceturtdaļfinālam, ''Reggio Emilia'' nākamās nedēļas izbraukuma spēlē pret slovēņu ''Krka'' nedrīkst zaudēt ar vairāk nekā desmit punktu starpību. Siliņa komanda līdzšinējās piecās ''Eurochallenge'' izbraukuma spēlēs gan izcīnījusi tikai vienu panākumu, turklāt ilgtošu laika posmu jau spēlē bez pamatsastāva pirmā numura Andrea Činčarīni un centra Grega Brunera.

J apakšgrupa

VKomandaUZ
1.Reggio Emilia32
2.Szolnoki Olaj32
3.Krka32
4.Cholet Basket14

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

  +2 [+] [-]

, 2014-02-19 00:06, pirms 10 gadiem
Kad vel pastāvēja mateja līga sanāca kopā spēlēt ar viņu un pret, tajā brīdī nekad neienāca domā prātā cik džeks talantīgs un ka viņu gaida tāda nākotne, jo viņš jau tad trenējās un spēlēja ar 6 gadus vecākiem .

Prieks par viņu!

     [+] [-]

, 2014-02-19 00:14, pirms 10 gadiem
sh.a.k.a rakstīja: Kad vel pastāvēja mateja līga sanāca kopā spēlēt ar viņu un pret, tajā brīdī nekad neienāca domā prātā cik džeks talantīgs un ka viņu gaida tāda nākotne, jo viņš jau tad trenējās un spēlēja ar 6 gadus vecākiem .

Prieks par viņu!
vismaz skaidrs, kāda iemelsa pēc Tu tur neesi

     [+] [-]

, 2014-02-19 00:35, pirms 10 gadiem
Loti vispusigs,vienigais kur japiestrada ir dribla tehnika, ta baigi pieklup,nesaucot nevienu uzvarda, treneri,tiesi no si cilveka nakot ta vienmer ir problema speletajiem, parak daudz tiek stradats uz citam lietam un dribls pamests mala! Vajag vasara slavenas Edija Slesera Briles un uz betonina uz izturibu driblina!