Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kanālā VSB jaunā ''Turkish Airlines'' Eirolīgas sezona

Krišs Upenieks

Kanālā VSB jaunā ''Turkish Airlines'' Eirolīgas sezona
Jānis Strēlnieks
Foto: www.Sport1.de

Šonedēļ Viasat Sport Baltic sāk pārraidīt ''Turkish Airlines'' Eirolīgas jaunās sezonas spēles. Pirmajā kārtā VSB piedāvā Maskavas CSKA – Telavivas ''Maccabi'', Malagas ''Unicaja'' – Jāņa Strēlnieka ''Brose Baskets'', ''Lokomotiv Kuban'' – ''Panathinaikos'', Zeļonogoras ''Stelmet'' – Kaspara Vecvagara Kauņas ''Žalgiris'' un ''Emporio Armani'' – Dāvja Bertāna ''Laboral Kutxa'' mačus. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Šajā sezonā Turkish Airlines Eirolīgā mums vajadzētu redzēt trīs Latvijas izlases basketbolistus – Jāni Strēlnieku, Kasparu Vecvagaru un Dāvi Bertānu. Ja pirmie divi ir gatavi iziet laukumā Bambergas Brose Baskets un Kauņas Žalgiris sastāvā, tad Dāvis Bertāns turpina atveseļoties pēc smagās ceļgala traumas. Šonedēļ VSB piedāvā visu trīs latvijas basketbolistu pārstāvēto klubu spēles - Jāņa Strēlnieka Brose Baskets tiksies ar Malagas Unicaja, Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris ar Zeļonogoras Stelmet un Dāvja Bertāna Laboral Kutxa ar Emporio Armani.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs: ''No latviešu basketbolistiem Eirolīgas regulārajā sezonā visvairāk laukumā redzēsim Jāni Strēlnieku Vācijas čempionu Bambergas Brose Baskets sastāvā. Jānis ir viens no komandas līderiem un, jādomā, vidēji spēlēs ap 25 minūtēm. Grūtāk tikt pie spēles laika būs Kasparam Vecvagaram Kauņas Žalgiris rindās. Galvenais saspēles vadītājs Kauņā atkal ir Mants Kalnietis un arī aiz viņa Kaspars ir tikai viens no vairākiem kandidātiem. Toties viņš ir vesels un var spēlēt, kamēr Dāvim Bertānam no Vitorijas Laboral Kutxa atveseļošanās process pēc smagas ceļgala traumas vēl turpinās. Spānijas komandās ir vēl vesels pulciņš pavisam jaunu latviešu basketbolistu, kuri šajā sezonā Eirolīgā droši vien vēl nespēlēs.

Eiropas klubu basketbola pašā spicē straujas izmaiņas nav iespējamas. Pretendenti uz uzvaru Eirolīgā gadu no gada ir vieni un tie paši un to nav vairāk par astoņiem. Zināmas priekšrocības ir komandām, kurās sastāva atjaunošana notiek pakāpeniski, nevis strauji un haotiski, kā tas raksturīgs Turcijas komandām. Tāpēc gluži labas liekas pašreizējo čempionu Madrides Real izredzes palikt tronī. Bīstamākie konkurenti viņiem varētu būt abi Grieķijas klubi Olympiacos un Panathinaikos.''

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 15.oktobrī 19:55 Maskavas CSKA – Telavivas Maccabi
• Ceturtdien, 15.oktobrī 21:55 Malagas Unicaja – Brose Baskets
• Piektdien, 16.oktobrī 17:55 Lokomotiv Kuban – Panathinaikos
• Piektdien, 16.oktobrī 19:55 Zeļonogoras Stelmet – Kauņas Žalgiris
• Piektdien, 16.oktobrī 21:55 Emporio Armani – Laboral Kutxa

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja