Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Khimki" parāds – 2,95 miljoni latu, spēlētāji cīņai pret "Maccabi" gatavosies individuāli

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Khimki" parāds – 2,95 miljoni latu, spēlētāji cīņai pret "Maccabi" gatavosies individuāli
Rims Kurtinaitis un "Khimki" Eirolīgas spēlē pret "Union Olimpija"
Foto: AFP/Scanpix

Basketbola kluba "Khimki" parādus 2,95 miljonu latu (174 miljoni rubļu) apmērā gatavojas segt celtniecības uzņēmums MIC un "Promsvjazbank", otrdien, 15. janvārī, paziņoja Maskavas apgabala gubernatora pienākumu izpildītājs Andrejs Vorobjovs. Kluba spēlētāji tikmēr individuāli gatavosies piektdien paredzētajai Eirolīgas mājas spēlei pret "Maccabi Tel Aviv".

Spēlētāji koptreniņus atsāks gadījumā, ja saņems parādu atmaksas garantijas, otrdien ziņu aģentūrai “RIA Novosti” teica Himku aizsargs Jegors Vjaļcevs. “Nolēmām individuāli gatavoties 18. janvārī plānotajai spēlei pret “Maccabi”. Ja saņemsim garantijas, un vadība mums par to pavēstīs, domāju, atjaunosim komandas treniņus. Protams, saku to tikai par sevi, taču, domāju, ka puiši lēmumu atbalstīs.”

“Dzelteni-zilo” uzbrucējs Sergejs Moņa pavēstīja, ka otrdien komandai ir brīvdiena un pagaidām nekādas informācijas par pārmaiņām nav. “Rīt iesim uz treniņu, tur izstāstīs jaunumus. Taču spēlei pret “Maccabi” esam plānojuši gatavoties individuāli. Paskatīsimies, kas notiks rīt.”

Kluba parādus plānots segt no trīs avotiem, otrdien žurnālistiem apstiprināja Vorobjovs. “Parādus 2,95 miljonu latu apmērā segs divas nosauktās kompānijas – MIC un “Promsvjazbank”, kā arī pašvaldība.” Gubernatora vietas izpildītājs norādīja, ka Maskavas apgabala prioritāte ir bērnu un jauniešu, nevis profesionālais sports, taču atbalsts profesionāļiem sniegts, jo tas veido “apgabala tēlu”. Papildus Vorobjovs uzsvēra, ka budžeta līdzekļu piešķiršana notiek nepārskatāmi.

Spēlētāji un treneri algas nav saņēmuši trīs mēnešus.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  +3 [+] [-]

, 2013-01-15 19:59, pirms 11 gadiem
Kārtējais krievzemes veiksmes stāsts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-15 21:29, pirms 11 gadiem
LAIKS rakstīja: Kārtējais krievzemes veiksmes stāsts
izkasīs naudu, Krievijā vienmēr var atrast $$$

  +1 [+] [-]

, 2013-01-15 22:03, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Khimki ir varens klubs un ja atmaksās parādu gan jau izcīnīs medaļas, jo uzvarēt Barcelona ar 10 un vairāk punktu starpību ir jāmāk.
Viegli to visu darit uz parada, sastavs jau nav ipasi svakaks ka tai pasai Barcai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja