Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

V. Valters: "Ja nedaudz pamainīsim sastāvu, izredzes nav sliktas"

Jānis Pārums

V. Valters: "Ja nedaudz pamainīsim sastāvu, izredzes nav sliktas"
Valdis Valters
Foto: Lauris Vīksne, f64

Basketbola kluba "VEF Rīga" viceprezidents Valdis Valters sarunā ar portālu Sportacentrs.com komentē ULEB Eurokausu turnīra 2011. gada sezonas apakšgrupu izlozes rezultātus. Viņš uzskata, ka komanda var izkļūt no grupas, ja tiks veiktas dažas korekcijas sastāvā.

Sportacentrs.com jau informēja, ka "VEF Rīga" tika ielozēta G grupā kopā ar "Cajasol Sevilla" (Spānija), "CEZ Nymburk" (Čehija) un "Hapoel Jerusalem" komandām. Turnīra nolikums paredz, ka pēc divu apļu turnīra mājās un izbraukumā divas labākās komandas iekļūs TOP16 kārtā.

"Nav vāju grupu, izņemot varbūt vienu vai divas. Sešas grupas noteikti ir spēcīgas, tostarp mūsējā. Katrai spēlei būs nopietni jāgatavojas un jāvinnē," izlozes rezultātus komentēja Valdis Valters. "Ja mēs dabūsim labu saspēles vadītāju un nomainīsim Sandersu trešajā pozīcijā pret kādu citu, tad izredzes izkļūt no grupas nav sliktas."

"Spēlētājiem bija mēnesis laika. Viņi [Viljamss un Sanderss] ir ļoti neveiksmīgi iegājuši spēlē... Ar Viljamsu viss bija skaidrs – mēs viņu ņēmām tikai uz laiku, zinājām, ka atlaidīsim. Tobrīd nebija pieejams atbilstošs saspēles vadītājs, tāpēc paņēmām viņu. Šobrīd kaut kādi spēlētāji atbrīvojušies, notiek sarunas, ceram, ka par jaunumiem varēsim pavēstīt kuru katru brīdi. Strādājam šajā jomā aktīvi."

Jautāts par grupas favorītiem, Valters ir lakonisks: "Domāju, ka tur ir bez jautājumiem - "Cajasol Sevilla". Viņi varētu izcīnīt pat kausu, sastāvs viņiem nokomplektēts ļoti spēcīgs. Bet mums tas zināmā mērā ir pat labi, ka grupā ir spēcīgi oponenti."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-10-14 18:40, pirms 14 gadiem
Jes Sanders un Wiliams nebūs,gan jau pēc laika aizies tā spēlē un sastāvs jau būs visai zolīds,ja dabūs patiešām labus PG un 3 pozicijas spēlētāju.

     [+] [-]

, 2010-10-14 18:46, pirms 14 gadiem
Sāstāvs
Prahovskis,Cains,Bērziņš,Šeļakovs,Grafs,Neļubovs,Valters,Jahovics,Janicenoks,
Bertāns un labi 1,3 pozicijas spēlētāji,tad jau visai ok tas sastāvs

  +2 [+] [-]

, 2010-10-14 18:58, pirms 14 gadiem
nesaprotu kāda jēga tad bija vispār viņus ņemt ja zināja ka atlaidīs?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-14 19:08, pirms 14 gadiem
lasit nemakat? tak skaidri un gaisi pateikts ka citi saspelnieki atbilstosa limena uz to bridi nebija pieejami!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-14 19:09, pirms 14 gadiem
basis89 rakstīja: nesaprotu kāda jēga tad bija vispār viņus ņemt ja zināja ka atlaidīs?
Tagad padomā ko pateici? Vnk komanda, lai varētu normāli saspēlētos, lai varētu piedalīties pārbaudes turnīros, vajadzīgs taču kāds kas daudz maz var saspēli novadīt līmenī? Zinot, ka pēc piem. mēneša būs labāki spēlētāji tirgū ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-14 19:10, pirms 14 gadiem
Es jau nākamajā pirmdienā gribēju zvanīt Valdim uz radio101 un lamāties pa tiem diviem melņiem. Bet nu kā trešo tad tiešām būtu labāk Ernestu Kalvi paņēmuši. Pa saspēlnieku cita runa, ja var dabūt kādu no NBA rosterī nav ticis tad vel ok.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-14 19:24, pirms 14 gadiem
Jēkabpils rakstīja: Tagad padomā ko pateici? Vnk komanda, lai varētu normāli saspēlētos, lai varētu piedalīties pārbaudes turnīros, vajadzīgs taču kāds kas daudz maz var saspēli novadīt līmenī? Zinot, ka pēc piem. mēneša būs labāki spēlētāji tirgū ...
nu tikpat labi lai spēlē kāds jaunais vai vismaz latvietis, jo šitie jau tāpet neko nedeva. mož vv vnk negrib atzīt ka biki iegrābās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-14 21:31, pirms 14 gadiem
Ar nedaudz pamainīšanu nekas nemainīsies.
Lai saniegtu kaut ko jāmaina būs DAUDZ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-15 00:10, pirms 14 gadiem
nu Miledžš pietrūkst...

Vai nu vainīgi ir žurnālisti, vai arī Ģenerālim problēmas ar valsts valodu. Nu nesaka latviski ''izredzes nav sliktas''. Saki vismaz- izredzes uzlabosies, vai arī kļūs labākas. Tad arī līdzjutēji kļūs jautrāki.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-15 01:16, pirms 14 gadiem
nu ja godīgi,tad reāli sanāk ņirgāšanās par cilvēkiem,apkārt krīze,bet šitie redz ņem kādu,par manu pāris mēnešu algu,lai aizlāpītu caurumus,WTF?