Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bjelicas un ''Fenerbahce'' ceļi šķiras, uzbrucējs atgriezīsies dzimtenē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bjelicas un ''Fenerbahce'' ceļi šķiras, uzbrucējs atgriezīsies dzimtenē
Nemaņa Bjelica ar bumbu. Foto: FIBA

Par abpusēju līguma pārtraukšanu paziņojusi Turcijas vienība Stambulas ''Fenerbahce'' un serbu spēka uzbrucējs Nemaņa Bjelica. Basketbolists atgriezīsies dzimtenē un karjeru turpinās Belgradas ''Crvena Zvezda''.

Pagājušajā vasarā Bjelica atgriezās Eiropas basketbolā, parakstīdams divu gadu līgumu ar Stambulas ''Fenerbahce''. Atgriešanās Eiropā gan izvērtās pagalam nesekmīga – Bjelica vasarā, pārstāvēdams Serbijas izlasi, iedzīvojās savainojumā, kas spēka uzbrucēju vajāja visu sezonu. Eirolīgā pieredzējušais serbs laukumā izgāja vien septiņās cīņās, atzīmējoties ar 2,7 punktiem un 2,1 atlēkušajām bumbām.

Bjelica oficiāli pievienojies Belgradas ''Crvena Zvezda''. Dzimtenes klubu serbs iepriekš pārstāvēja no 2008. līdz 2010. gadam.

Karjeras laikā Bjelica spēlējis arī Traiskirhenes ''Lions'' vienībā Austrijā, Vitorijas ''Baskonia'', Minesotas ''Timberwolves'', Sakramento ''Kings'' un Goldensteitas ''Warriors''.

Šajā starpsezonā ''Crvena Zvezda'' bijusi viena no aktīvākajām spēlētāju tirgū. Komandas rindas papildinājuši aizsargi Milošs Teodosičs, Šabazs Neipjērs, Jagu dus Santuss un Adams Hanga, uzbrucēji Roks Giedraitis, Dejans Davidovacs, Marko Simonovičs un Džoels Bolombojs, kā arī centrs Maiks Toubijs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FBBasketbol/sta...
https://meridianbetsport.rs/kosarka...

     [+] [-]

, 2023-09-12 20:16, pirms gada
Sastāvs šiem tāds uz papīra labi izskatās.