Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Četras uzvaras līdz Eirolīgai: ''Prometey'' Eirokausa play-off ievadā uzņems vāciešus

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Četras uzvaras līdz Eirolīgai: ''Prometey'' Eirokausa play-off ievadā uzņems vāciešus
"Prometey" līderis Džians Klavels ar bumbu. Foto: Prometey BC

Šovakar ceļu pretī ceļazīmei uz Eiropas spēcīgāko klubu turnīru ULEB Eirolīgu sāks Latvijas-Igaunijas apvienotās līgas čempionvienība Slobožanskas ''Prometey'', kas ''Arēnā Rīga'' uzņems Vācijas Bundeslīgas vienību Hamburgas ''Towers''. Spēles sākums pulksten 19.00. Mača tiešraide ''TV3 Sport'' kanālā. Šajā rakstā aplūkosim turnīra izspēles sistēmu, ''Prometey'' līdzšinējās sekmes un Ukrainas kluba gaidāmo pretinieci no Vācijas.

Formāts

ULEB Eirokauss šādā formātā norisinās otro sezonu. 20 klubi sākotnēji sadalīti divās grupās un regulārajā sezonā aizvada 18 mačus, pēc kurām tiek noskaidrotas astotdaļfinālistes. Ar pagājušajā sezonā ieviesto izslēgšanas spēļu formāta maiņu turnīrs kļuvis ļoti neprognozējams un pat nežēlīgs – par čempioni kļūst komanda, kas uzvarēs četras spēles pēc kārtas, sākot no astotdaļfināla. Uzvaras likme ir ļoti augsta – vieta nākamās sezonas prestižākajā Eiropas klubu turnīrā ULEB Eirolīgā.

Pirmajā jaunā formāta sezonā uz čempiontitulu bija trīs galvenās kandidātes – Boloņas ''Virtus'', ''Valencia'' un Belgradas ''Partizan''. Visas trīs šajā sezonā spēlē ULEB Eirolīgā, bet ar sportiskiem sasniegumiem vietu tajā nopelnīja tikai ''Virtus'', kas triumfēja pagājušajā Eirokausa sezonā.

Valensijas klubs kā otrās vietas ieguvēja pirmajā kārtā apspēlēja tieši Hamburgu, bet pusfinālā zaudēja ''Virtus''. Belgradas ''Partizan'', savukārt, arī ierindojās otrajā vietā apakšgrupā, taču jau pirmajā kārtā piekāpās turku ''Bursaspor'', kas turpinājumā pārsteidzoši sasniedza finālu, tajā zaudējot jau minētajiem itāļiem.

Šajā sezonā bez Rīgā bāzētās ''Prometey'' starp galvenajām favorītēm uz čempiontitulu ir divas Spānijas komandas ''Gran Canaria'' un Badalonas ''Joventut'', Ankaras ''Turk Telekom'' un Telavivas ''Hapoel''.

2022./2023. gada ULEB Eirokausa izslēgšanas spēles

PārisPāris
Prometey (A1) – Towers (B8)Promitheas (B4) – JL Bourg (A5)
Ratiopharm (A3) – Buducnost (B6)Turk Telekom (B2) – Brescia (A7)
Gran Canaria (B1) – Bursaspor (A8)Lietkabelis (A4) – Paris (B5)
Hapoel (B3) – Umana Reyer (A6)Joventut (A2) – Lions (B7)

''Prometey'' sekmes Eirokausā un savainojumi

Ronena Ginzburga vadītā komanda sezonu Eirokausā sāka ar trīs uzvarām un četriem zaudējumiem, turnīra tabulā atrodoties A grupas lejasgalā. Pēc neveiksmes 6. decembrī viesos pret ''JL Bourg'' Ukrainas grands sakrāja 11 uzvaru virkni, kārtu pēc kārtas kāpjot uz augšu tabulā un finišējot A apakšgrupas galvgalī. Šāds sniegums ļauj ''Prometey'' līdz pat finālam, ja klubs tādā iekļūs, play-off mačus aizvadīt savā šīs sezonas mājvietā ''Arēnā Rīga''. Vienīgā komanda ar absolūtu mājas spēļu priekšrocību ir spāņu ''Gran Canaria'', kas pamatturnīrā svinēja par uzvaru vairāk nekā Rīgā bāzētā komanda (15-3).

''Prometey'' teju visu sezonu iztika bez savainojumiem, tomēr aizvadītajās divās nedēļās komandas lazarete kļuvusi gana apjomīga. Apvienotās līgas ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā pret ''Viimsi'' ceļgala traumā iedzīvojās Dīdžejs Kenedijs un šosezon vairs laukumā neatgriezīsies. Nākamajā mačā Eirokausā pret Venēcijas ''Umana Reyer'' no ierindas izkrita Keilebs Agada, kurš potenciāli laukumā varētu atgriezties šovakar. Pirms apvienotās līgas Final Four treniņā no ierindas izkrita vienības atlētiskākais basketbolists Dīdžejs Stefenss. Arī viņš varētu atgriezties šovakar. Skaidrs, ka nedz spēlē pret Vācijas komandu, nedz arī citos mačos, ja tādi vēl būs, šajā sezonā ''Prometey'' nepalīdzēs arī komandas kapteinis Deniss Lukašovs. Pieredzējušais aizsargs apvienotās līgas pusfinālā pret ''Tartu Ulikool'' plēsa Ahilleja cīpslu.

''Gan Keilebs Agada, gan Dīdžejs Stefenss gatavojas spēlēt pret Hamburgu. Veicam papildu pārbaudes, lai būtu pārliecināti, ka viņi ir gatavi. Mums viņi ir ļoti nepieciešami,'' portālam ''Sportacentrs.com'' par apvienotās līgas Final Four turnīru izlaidušajiem basketbolistiem sacīja ''Prometey'' kluba menedžeris Aurims Mileišis.

Zināms, ka Vācijas klubs astotdaļfināla cīņu Rīgā aizvadīs bez vairākiem vadošajiem spēlētājiem, kuri iedzīvojušies savainojumos. Tāpat daļa nevarēs palīdzēt, jo komandai pievienojušies pēc jaunu spēlētāju reģistrācijas termiņa beigām. ''Prometey'' lietuviešu menedžeris norādīja, ka zināmie vācu kluba iztrūkumi nemaina Ukrainas kluba gatavošanās procesu vai pieeju spēlei: ''Nepievēršam uzmanību, kurš spēlētājs ir vai nav pieejams pretiniekiem. ''Towers'' ir spēcīga komanda, tāpēc mačam gatavojamies ļoti nopietni. Darīsim visu, lai uzvarētu.''

''Būsim gatavi uzvarēt. ''Towers'' ir laba komanda, taču arī mēs esam laba komanda. Uzvarēs tā vienība, kura vairāk gribēs un labāk darbosies aizsardzībā. Abas komandas spēlē lielisku uzbrukuma basketbolu,'' pirms gaidāmās spēles izteicās ''Prometey'' līderis Džians Klavels.

Hamburgas ''Towers'' – ambiciozs klubs ar tikai desmit gadu vēsturi

''Hamburgas ''Towers'' kluba stāsts ir viens no unikālālajiem un interesantākajiem Eiropas basketbolā,'' sarunā ar ''Sportacentrs.com'' sacīja Hamburgas komandas apskatnieks un vācu basketbola medija BIG žurnālists Ruperts Fābigs.

Abas gaidāmās pretinieces ar dižu vēsturi lepoties nevar. Ukrainas klubs dibināts 2018. gadā, bet ''Towers'' dienasgaismu piedzīvoja piecus gadus ātrāk – 2013. gadā, kļūstot par pirmo profesionālo basketbola komandu Vācijas otrajā lielākajā pilsētā vairāk nekā desmit gadu laikā. ''Towers'' priekšgājēja Hamburgas ''Tigers'' Bundeslīgā spēlēja no 1999. līdz 2001. gadam, bet 2003. gadā oficiāli bankrotēja, turpmāk darbojoties tikai jaunatnes basketbolā.

Profesionālo basketbolu ostas pilsētā pirms desmit gadiem atgrieza kādreizējais Vācijas izlases basketbolists Mārvins Vilobijs. Viņš sākotnēji sāka darbu ar bērniem, Hamburgā izveidodams jaunatnes akadēmiju. Pēc tās izveides likumsakarīgs Vilobija nākamais solis kopā ar uzņēmēju Volfgangu Samu bija profesionāla kluba dibināšana ar ambīcijām tikt pie Bundeslīgas wildcard. Tas uzreiz neizdevās, bet 2014./2015. gada sezonā jaunizveidotais Hamburgas klubs debitēja ''Pro A'' jeb pēc spēka otrajā Bundeslīgā.

Piecu sezonu laikā klubam izdevās sasniegt sākotnēji izvirzīto mērķi – spēlēšanu Bundeslīgā. Pirmajā sezonā Vācijas spēcīgāko klubu sabiedrībā no visai stabilas izkrišanas ''Towers'' vienību izglāba kovids. Ar trīs uzvarām 20 mačos hamburgieši bija pēdējie 17 komandu konkurencē līdz brīdim, kad marta vidū sezona tika pārtraukta.

Pēc pirmās sezonas Bundeslīgā klubu papildināja bijušais ventspilnieks Tīdžejs Šortss, Igaunijas izlases centrs un tobrīd pirmgadnieks Vecā kontinenta profesionālajā basketbolā Maiks Kotsars un amerikāņu vieglais uzbrucējs Kamerons Teilors. Šis līderu trijnieks pārsteidza Bundeslīgu un ieveda ''Towers'' izslēgšanas mačos, kur nācās piekāpties valsts otrajai titulētākajai komandai Berlīnes ''Alba''.

Pamatīgais izrāviens pēc pārtrauktās sezonas ļāva 2021./2022. gada sezonā debitēt ULEB Eirokausā. Tajā uz Eiropas skatuves sevi spilgti apliecināja igaunis Kotsars un amerikānis Keilebs Houmslijs. Klubs talantīgā un gados jaunā spāņu speciālista Pedro Kajesa vadībā vēlreiz iekļuva Bundeslīgas izslēgšanas mačos un sasniedza play-off arī Eirokausu debijā, kurā gan pirmajā kārtā zaudēja Valensijai.

Arī pēc iepriekšējās sezonas komanda piedzīvoja pamatīgas izmaiņas, kas šoreiz skāra ne tikai spēlētāju rindas – Kotsars un amerikānis Džeilons Brauns pārcēlās uz turīgākiem un spēcīgākiem klubiem, komandu mainīja arī Houmslijs, savukārt galvenais treneris Kajess pieņēma Oldenburgas ''EWE Baskets'' piedāvājumu un šīs sezonas gaitā strādāja arī ar Latvijas izlases aizsargu Rihardu Lomažu.

Spāņa vietā uz ''Towers'' komandtiltiņa pēc sešiem darba gadiem citā Bundeslīgas klubā Baireitas ''medi'' stājās Austrijas speciālists Rauls Korners, noslēgdams līgumu uz divām sezonām. Austriešu trenera vadībā Hamburgas klubs Vācijas čempionāta sezonu uzsāka ar četrām uzvarām piecās spēlēs – apspēlēta Eirolīgas vienība ''Bayern'', bet vienīgā neveiksme piedzīvota izbraukumā pret Vācijas čempioni Berlīnes ''Alba''. Ostas pilsētas basketbolisti veiksmīgi sāka arī Eirokausa sezonu, kur trīs mačos oktobrī svinētas divas uzvaras.

Novembra mēnesis iezīmēja Kornera vadītās komandas lejupslīdi – līdz stratēģa atlaišanai janvāra ievadā Hamburgas ''Towers'' 15 mačos Bundeslīgā un Eirokausā piedzīvoja 12 zaudējumus. Austrietim tiekot atbrīvotam no amata, galveno vietu uz Hamburgas kluba komandtiltiņa ieņēma 35 gadus vecais Benka Barloški. Vācieša vadībā komandai izdevās uzvarēt trijās no deviņām pēdējām Eirokausa pamatturnīra spēlēm un sasniegt izslēgšanas spēles, apsteidzot Andreja Gražuļa pārstāvēto ''Trento''.

''Ir skaidrs, ka pie komandas neveiksmēm šajā sezonā Korners nebija vainīgs. Viņš ir cienīts treneris Vācijā un lielisks cilvēks. To apliecina tas, ka pēc treneru maiņas nekas daudz nav mainījies. ''Towers'' joprojām ir trausla vienība, kas sabrūk pie katra pretinieku izrāviena. Komandas šīs sezonas komplektācija ir slikti strukturēta. Ir dziļš soliņš, tomēr pietrūkst augsta līmeņa talanta, kā tas bijis iepriekšējās sezonās ar Kotsaru, Šortsu, Teiloru, Houmsliju, Braunu un Justusu Holacu. Vienības iekšienē trūkst izteikta līdera. Tādam vajadzēja būt Makalumam. Pēc sešām nedēļām amatā Barloški izdevās sniegumu stabilizēt, taču tas joprojām nav labs,'' stāsta Fābigs.

Līdz ar trenera maiņu ''Towers'' sagaidīja nopietnu pastiprinājumu – no Vilerbānas ASVEL uz Vāciju pārcēlās šveicietis Entonijs Polaits, kurš savā pirmajā profesionālajā sezonā nespēja tikt pie nopietnām minūtēm ULEB Eirolīgā. Uzbrūkošā aizsarga un vieglā uzbrucēja pozīcijās spēlējošais basketbolists uzreiz kļuva par vienu no vadošajiem ''Towers'' basketbolistiem, aizvadot astoņas Eirokausa spēlēs, kurās viņš izcēlās ar 15,6 punktiem un 4,8 atlēkušajām bumbām. 198 centimetrus garais Polaits gan uz ''Arēnas Rīga'' parketa nekāps. Šveicietis iedzīvojies pēdas savainojumā, kura nopietnība vēl nav zināma, taču skaidrs, ka pret ''Prometey'' viņš nespēlēs.

Cerību staru, raugoties izslēgšanas spēļu un jaunizveidotā līderu dueta virzienā, apdzēsa Viļņas ''Rytas'', kas uz Lietuvas galvaspilsētu februāra beigās pārvilināja Kendeilu Makalumu. 26 gadus vecais aizsargs ''Towers'' rindās Bundeslīgas mačos meta nepilnus 18 punktus un vidēji 5,8 reizes piespēlēja partneriem, savukārt Eirokausā amerikānis izcēlās ar 12 punktiem un 5,7 piespēlēm.

Tāpat ceļgala savainojuma dēļ pret ''Prometey'' nespēlēs viens no vadošajiem ''Towers'' aizsargiem Džeimss Vudards, bet Džordans Deiviss, kurš arī ir traumēts, un Raiens Teilors komandu papildināja pēc Eirokausa jaunu spēlētāju reģistrēšanas termiņa beigām un spēlēt turnīrā šajā sezonā nedrīkst.

Sagaidāms, ka Rīgā ''Towers'' līdera lomu uzņemsies 25 gadus vecais amerikāņu spēka uzbrucējs Joelī Čaildss. Viņam šī ir teju pirmā pieredze Eiropā. Pagājušajā sezonā 202 centimetrus garais basketbolists aizvadīja tikai trīs spēles citā Vācijas klubā ''Ludwigsburg'', līdzšinējā profesionāļa karjerā lielākoties cenšoties izlauzt ceļu uz NBA caur Attīstības līgu.

Zināmākais vācietis Hamburgas kluba rindās ir 33 gadus vecais centra pozīcijas spēlētājs Jonass Volfārts-Botermans jeb Vobo, kurš pagājušā gada septembrī Vācijas izlases rindās savu skatītāju priekšā izcīnīja bronzas medaļas ''EuroBasket 2022''. Pieredzējušajam centram gan šajā valstsvienības modelī bija minimāla loma – Eiropas meistarsacīkstēs deviņos mačos vidēji spēlētas septiņas minūtes, kurās gūti 1,4 punkti un izcīnītas 1,9 bumbas zem groziem. Eirokausa mačos Hamburgas kluba vecākais basketbolists visbiežāk dod atelpu Joelī Čaildsam, caurmērā nepilnās 14 minūtēs izceļoties ar 6,5 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām.

Aizsargu līnijā vadošo lomu uzņemsies 197 centimetrus garais un 21 gadu vecais slovēnis Žiga Samars, kurš sezonu ostas pilsētā pavada īrē no Vācijas granda Berlīnes ''Alba''. Talantīgais aizsargs iepriekšējās divas sezonas meistarību slīpēja Rodija Mačohas pārstāvētajā Spānijas ACB līgas klubā ''Fuenlabrada''. Aizvadītajā sezonā slovēnis bija viens no labākajiem spēcīgā ACB čempionāta piespēlētājiem, izpelnoties vietu labāko jauno spēlētāju pieciniekā. Teicamo laukuma pārredzēšanu Samars apliecinājis arī Eirokausā, kur viņam vidēji 6,1 rezultatīvas piespēles – dalīts trešais labākais rādītājs turnīrā.

Starp vācu basketbolistiem lielākā loma mačā pret ''Prometey'' būs Lukasam Meisneram. 27 gadus vecais snaiperis aizvada labāko sezonu karjerā starptautiskajos turnīros, caurmērā sametot nepilnus 12 punktus un realizējot 42% tālmetienu.

''Lai cīnītos par uzvaru, teicams mačs jāaizvada Žigam Samaram. Viņš ir spējīgs uz ko tādu. Lukasam Meisneram ir jātrāpa metieni, bet Joelī Čaildsam jādominē zem groziem. Hamburgas vienība būs izteikta pastarīte. Daži kluba līdzjutēji labprātāk redzētu komandas zaudējumu pirmajā kārtā, lai varētu vairāk koncentrēties Bundeslīgai,'' viesu atslēgas spēlētājus un pirms astotdaļfināla dueļa Hamburgas nomentē valdošo noskaņojumu iezīmēja Fābigs.

Mača sākums šovakar ''Arēnā Rīga'' pulksten 19.00. Spēles translācija kanālā ''TV3 Sport''.

Hamburgas ''Towers'' turnīra pieteikums un statistika Eirokausā

PozīcijaSpēlētājsAugumsDz. gadsValstsStatistika
AizsargsLens Šūrmans193 cm2002.Vācija3.1p+0.5ab+0.4rp
Herisons Klīrijs185 cm1997.ASV4.4p+0.9ab+0.9rp
Entonijs Polaits198 cm1997.Šveice15.6p+4.8ab+1.4rp
Leifs Mellers197 cm2003.Vācija
Džeimss Vudards191 cm1994.ASV11.8p+3.2ab+2.8rp
Žiga Samars197 cm2001.Slovēnija9.4p+2.6ab+6.1rp
Al-Fajeds Alegbe193 cm2004.Vācija
UzbrucējiSimons Paukšte203 cm2004.Lietuva
Kristofs Filipss204 cm1998.Vācija6.1p+2.2ab+1.1rp
Lukass Meisners203 cm1995.Vācija11.8p+4.7ab+1.4rp
Sets Hainrihs203 cm1993.ASV6.1p+4.1ab+2.7rp
Mihals Kožaks198 cm1998.Čehija
Joelī Čaildss202 cm1998.ASV14.1p+8.8ab+1.2rp
CentrsJonass Volfārts-Botermans208 cm1990.Vācija6.5p+3.9ab+0.5rp

Komandu statistika regulārajā sezonā

RādītājsPrometeyTowers
Punkti88.5 (2)81.8 (13)
Atlēkušās bumbas37.1 (5)36.5 (6)
Rezultatīvās piespēles17.9 (9)19.8 (5)
Bloki2.9 (7)1.8 (17)
Pārtvertās bumbas9.7 (1)7.6 (7)
Kļūdas12.5 (3)15.2 (20)

Iekavās norādīta vieta līgā attiecīgajā statistikas rādītājā

  +2 [+] [-]

, 2023-04-11 10:16, pirms gada
Vai pareizi saprotu, ka ja promotey tiek eirolīgā, tad nākamā sezonā redzēsim visus eirolīgas klubus Rīgā ?

  +3 [+] [-]

, 2023-04-11 10:20, pirms gada
FunSet rakstīja: Vai pareizi saprotu, ka ja promotey tiek eirolīgā, tad nākamā sezonā redzēsim visus eirolīgas klubus Rīgā ?
Jā. https://sportacentrs.com/basketbols...

  -3 [+] [-]

, 2023-04-11 10:27, pirms gada
Toms Mālmeisters rakstīja: Jā. https://sportacentrs.com/basketbols/eirokausi/29032023-prometey_menedzeris_ja_tiksim_eiroliga_ma
Ahujeķ, tad jau jāsāk fanot par viņiem.
Slēpts komentārs: specha

  -2 [+] [-]

, 2023-04-11 12:05, pirms gada
specha rakstīja: pēc turnīra Tallinā šis Dņipropetrovskas apg. klubs pozitīvas emocijas neizsauc. Protmams gribētos Rīgā redzēt vadošos spānijas, Serbijas, Lietuvas u.c. klubus
jā, duālas sajūtas
ja vēl sastāvam piesaistītu kādus latviešus, varbūt arī rastos interese

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:32, pirms gada
Ja neinteresē ko lienat te? Vefinu mazgās arī nakossezon. Kads prieks butu par vef titulu ka tas izcinits tikai dēļ pretinieka traumām?

     [+] [-]

, 2023-04-11 12:40, pirms gada
Rubentus rakstīja: Ja neinteresē ko lienat te? Vefinu mazgās arī nakossezon. Kads prieks butu par vef titulu ka tas izcinits tikai dēļ pretinieka traumām?
tu ko atskaiti gaidi vai veic nopratināšanu, nomaini intonāciju un nelien citiem galvā- fano par ko gribi un neuzspied citiem sau "viedokli"

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:45, pirms gada
specha rakstīja: tu ko atskaiti gaidi vai veic nopratināšanu, nomaini intonāciju un nelien citiem galvā- fano par ko gribi un neuzspied citiem sau "viedokli"
Uzvelc vef keponu un nolej asariņu Gulbja stilā, cik viss ir nesmuki un negodīgi.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:46, pirms gada
specha rakstīja: tu ko atskaiti gaidi vai veic nopratināšanu, nomaini intonāciju un nelien citiem galvā- fano par ko gribi un neuzspied citiem sau "viedokli"
Vtb līga joprojām notiek. Vari piesekot, ja civilizētās pasaules sacensības neinteresē.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:50, pirms gada
Rubentus rakstīja: Ja neinteresē ko lienat te? Vefinu mazgās arī nakossezon. Kads prieks butu par vef titulu ka tas izcinits tikai dēļ pretinieka traumām?
Nomaini logo tā lai ukraiņu karodziņš būtu redzams, nevajag maskēties aiz Juves

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:52, pirms gada
Rubentus rakstīja: Vtb līga joprojām notiek. Vari piesekot, ja civilizētās pasaules sacensības neinteresē.
Kurā klasē tu mācies ?

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:53, pirms gada
Waldini rakstīja: Nomaini logo tā lai ukraiņu karodziņš būtu redzams, nevajag maskēties aiz Juves
Viss skaidrs. Ukrainas karogi traucē tikai putina piekritējus.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:54, pirms gada
specha rakstīja: Kurā klasē tu mācies ?
Par ko sāpe? Ka vef pelnīti nedabuja titulu?

     [+] [-]

, 2023-04-11 13:01, pirms gada
Rubentus rakstīja: Par ko sāpe? Ka vef pelnīti nedabuja titulu?
izlasi savus iepriekšējos apgalvojumus zem šī raksta, tev jūtami klibo argumentācija un manipulācija ar faktiem- interesanti, bet nesaistoši

  +3 [+] [-]

, 2023-04-11 13:05, pirms gada
specha rakstīja: pēc turnīra Tallinā šis Dņipropetrovskas apg. klubs pozitīvas emocijas neizsauc. Protmams gribētos Rīgā redzēt vadošos spānijas, Serbijas, Lietuvas u.c. klubus
ko tad viņi tādu izdarīja?
Tas apts Gulbis, kurš spēlē VEF arī plātijās, sūdzējās spēlēs situācijās, kad vecmamma no Kolkas redzēja, ka viņam nav taisnība. Tikai tas netika izcelts dzirdīgām ausīm!
Personīgi, nesaskatīju neko par ko tik šausmīgi šaustīties.

     [+] [-]

, 2023-04-11 13:05, pirms gada
specha rakstīja: izlasi savus iepriekšējos apgalvojumus zem šī raksta, tev jūtami klibo argumentācija un manipulācija ar faktiem- interesanti, bet nesaistoši
Vnk pretīgi ka tu raksti tādā stilā kā Gulbis komenteja finalu. Tagad apvainojies uz Prometey. Varbūt arī urliks esi?

     [+] [-]

, 2023-04-11 13:06, pirms gada
Waldini rakstīja: Nomaini logo tā lai ukraiņu karodziņš būtu redzams, nevajag maskēties aiz Juves
Lielais basket fans ierunajas, uz cik basketbola spelem esat bijis saja sezona, a pareizi -0 !

     [+] [-]

, 2023-04-11 13:09, pirms gada
pinkainis rakstīja: ko tad viņi tādu izdarīja?
Tas apts Gulbis, kurš spēlē VEF arī plātijās, sūdzējās spēlēs situācijās, kad vecmamma no Kolkas redzēja, ka viņam nav taisnība. Tikai tas netika izcelts dzirdīgām ausīm!
Personīgi, nesaskatīju neko par ko tik šausmīgi šaustīties.
Vnk pec visām likstām ar veselibu Prometey rindās, re daži bija sacerējusies ka nu tik vef nems titulu. Otrkart, tendenciozais komentētājs Gulbis kurs pārmet kko par uzvedibu pats uz sevi no malas būtu kadreiz apskatījies. Atradies te pareizais. Nevar šos komentētājus laist komentet jo siekalojas ap vef pat tad kad ar citu Latvijas klubu spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-11 13:15, pirms gada
specha rakstīja: pēc turnīra Tallinā šis Dņipropetrovskas apg. klubs pozitīvas emocijas neizsauc. Protmams gribētos Rīgā redzēt vadošos spānijas, Serbijas, Lietuvas u.c. klubus
Jūs taču esat apbižota meitene. Tieši kādas izdarības? Bez vairākiem līderiem pazemoja vefu?

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 13:17, pirms gada
purva_velns rakstīja: jā, duālas sajūtas
ja vēl sastāvam piesaistītu kādus latviešus, varbūt arī rastos interese
Ko Prometey tādu nepareizu pateica vai darīja? Vefiņš smagi zāģēja pret viņiem... tad tur tā problēma? Jā, Prometey ir citas svara kategorijas klubs.

     [+] [-]

, 2023-04-11 13:34, pirms gada
Kā no mušas uzpūst ziloni teju
Tas pārplīst pušu ar visu prometeju

     [+] [-]

, 2023-04-11 16:39, pirms gada
specha rakstīja: pēc turnīra Tallinā šis Dņipropetrovskas apg. klubs pozitīvas emocijas neizsauc. Protmams gribētos Rīgā redzēt vadošos spānijas, Serbijas, Lietuvas u.c. klubus
Un ko tad tas klubs Tallinā tādu izdarīja? Atrada rezerves un veidus kā uzvarēt? Profesionāls klubs ar profesionālu pieeju.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-11 17:22, pirms gada
specha rakstīja: tu ko atskaiti gaidi vai veic nopratināšanu, nomaini intonāciju un nelien citiem galvā- fano par ko gribi un neuzspied citiem sau "viedokli"
Bet, ko nepareizu čalis saka? Nu, kāda jēga līst un komentēt pie tā, kas nepatīk, neinteresē?

     [+] [-]

, 2023-04-11 17:24, pirms gada
pinkainis rakstīja: ko tad viņi tādu izdarīja?
Tas apts Gulbis, kurš spēlē VEF arī plātijās, sūdzējās spēlēs situācijās, kad vecmamma no Kolkas redzēja, ka viņam nav taisnība. Tikai tas netika izcelts dzirdīgām ausīm!
Personīgi, nesaskatīju neko par ko tik šausmīgi šaustīties.
Gulbis ielīdīs šokolādes caurumā jebkuram lai tikai nokļūtu treneru lokā

     [+] [-]

, 2023-04-11 20:18, pirms gada
Pirmo reizi fanošu par prometejiem- lai redzētu tepat Rīgā turpmāk arī kādu letiņu no mūsu Eirolīgā spēlējošiem.