Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Igaunis Vene pievienojas Mejerim un spēlēs Jeruzalemes ''Hapoel''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Igaunis Vene pievienojas Mejerim un spēlēs Jeruzalemes ''Hapoel''
Sīms Sanders Vene. Foto: FIBA

Viens no Igaunijas valstsvienības līderiem Sīms Sanders Vene pievienojies Marekam Mejerim un parakstījis līgumu ar Izraēlas komandu Jeruzalemes ''Hapoel''.

203 centimetrus garais Sīms Sanders Vene noslēdzis viena gada līgumu ar Mareka Mejera pārstāvēto Jeruzalemes ''Hapoel''. Līgumā iekļauta iespēja sadarbību pagarināt uz vēl vienu sezonu.

Pagājušajā sezonā viens no Igaunijas izlases līderiem spēlēja Itālija A sērijā, pārstāvot ''Varese'', un Francijas ''Pro A'' čempionātā Limožas rindās. Itālijā Venem 18 mačos vidēji 12,3 punkti un 4,6 atlēkušās bumbas, bet septiņās spēlēs Francijā – 3,7 punkti un 1,3 bumbas zem groziem.

Karjeras laikā uzbrucējs pārstāvējis arī Kauņas ''Žalgiris'', ''Ludwigsburg'', ''VEF Rīga'', ''Prienai'', ''Manresa'', ''Fuenlabrada'' un ''Gran Canaria''.

''Hapoel'' gaidāmajā sezonā spēlēs FIBA Čempionu līgas E grupā pret Stambulas ''Darussafaka'' un vācu ''Ludwigsburg''.

Izmantotie resursi:
הפועל "בנק יהב" ירושלים – האתר...