Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Mazurs: "Spēlētāji nebija psiholoģiski gatavi iemest"

Mazurs: "Spēlētāji nebija psiholoģiski gatavi iemest"
Džeralds Robinsons: 15 punkti pirmajā puslaikā, divi punkti otrajā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Satikām daudzas meistarīgas komandas ar atlētiskākiem spēlētājiem un iemācījāmies strādāt apstākļos, kuros katru nedēļu jāspēlē pret diviem spēcīgiem pretiniekiem," aizvadot pēdējo mājas spēli Eirokausā, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs.

Ahmets Kandemirs, "Bešiktaš" galvenais treneris

“Pirmajā puslaikā izmantojām plašu rotāciju, lai atpūtinātu vadošos spēlētājus pirms svarīgām spēlēm Turcijas čempionātā. Mūsu rīcībā nebija arī viens no labākajiem komandas aizsargiem Kriss Loftons. Otrajā puslaikā spēlējām ar labāko sastāvu un panācām lūzumu. Vēlu sekmes VEF basketbolistiem VTB Vienotajā līgā un ceru, ka komandas labākās dienas ir priekšā.

Ceram kādu dienu no jauna spēlēt Eirolīgā. Šobrīd klubam nav brīvu līdzekļu, jo ceļam jaunu basketbola zāli. Kad tā būs uzcelta, mums atkal būs ļoti stipra komanda, kura cīnīsies par augstākajiem mērķiem. Kā zināms, ceļazīmi uz Eirolīgu var iegūt, arī uzvarot nacionālajā čempionātā. Tagad esam labās pozīcijās. Kamēr būs cerības, turpināsim cīnīties par Eirokausu.”

Jānis Bērziņš, VEF spēlētājs

“Spēli sākām labi, taču otrajā puslaikā izlaidām pavedienu no savām rokām. Pretinieki iemeta daudzus tālmetienus pēc mūsu kļūdām aizsardzībā.”

Nikolajs Mazurs, VEF galvenais treneris

“Devām iespējas daudz spēlēt Jānim Bērziņam un Aigaram Šķēlem. Pirmajā puslaikā spēlējām brīvi, ievērojām spēles plānu. Punkti nāca viegli un otrajā puslaikā spēlētāji sāka atslābināties. Aizmetām garām savus brīvos metienus, kamēr pretinieki uzbrukumus pabeidza līdz galam. Domāju, ka spēlētāji psiholoģiski nebija gatavi iemest.

Eirokausā ieguvām jaunu pieredzi. Satikām daudzas meistarīgas komandas ar atlētiskākiem spēlētājiem un iemācījāmies strādāt apstākļos, kuros katru nedēļu jāspēlē pret diviem spēcīgiem pretiniekiem. Eirokausā spēļu skaits ir mazāks nekā VTB līgā, tāpēc katrs zaudējums maksāja dārgāk. Turpināsim cīnīties par iekļūšanu VTB līgas “play-off”. Nozīmīga būs katra spēle.

Roberts Lauerijs Rīgā ieradās sestdienas vakarā. Viņa iepriekšējam klubam septiņu dienu laikā jāizsniedz brīvlaišanas vēstule, lai mēs varētu pieteikt spēlētāju turnīriem. Ja tas nenotiks līdz 13. decembrim, lietu tālāk risināsim ar FIBA palīdzību.”


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-09 22:04, pirms 10 gadiem
Kāda vēl psiholoģija, salej un met...
, 2014-12-09 22:16, pirms 10 gadiem
Mazurs: "Spēlētāji nebija psiholoģiski gatavi iemest"
Mazurs vēl nav izaudzis, lai vadītu profesionālu komandu.
, 2014-12-09 22:27, pirms 10 gadiem
Bruins.B. rakstīja: Ej tu dirs t Mazur bled!
, 2014-12-09 22:28, pirms 10 gadiem
kur tekstā ir minētais citāts no virsraksta? ja autors uzliek citātu, tad vēlams to arī rakstā izlasīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-09 22:46, pirms 10 gadiem
Ļoti neprofesionāls, neobjektīvs raksts! Vai tā varētu būt, ka autors kaut kur "tālēs zilajās" lidinājies, kad šito rakstījis? Kur tad tekstā norāde, ka nebija gatavi iemest?

Apnikuši zilie murgi, izzīsts no tukša gaisa kaut kas atkal! Intrigas!
, 2014-12-09 22:54, pirms 10 gadiem
resnais putns rakstīja: Roberts Lauerijs Rīgā ieradās sestdienas vakarā. Viņa iepriekšējam klubam septiņu dienu laikā jāizsniedz brīvlaišanas vēstule, lai mēs varētu pieteikt spēlētāju turnīriem. Ja tas nenotiks līdz 13. decembrim, lietu tālāk risināsim ar FIBA palīdzību.”


Šitas mani vienkārši iespārda..... VEF KLASIKA !
šitā jau barons Bertānu arī marinēja ar to vēstules nedošanu, kad viņš uz olimpija aizgāja

bet nu šajā ziņā ja lauerijs ir rīkojies pēc fiba noteikumiem, tad klubs ir spiests izdot to vēstuli, tu jau tāpat darītu ja klubs nepilda vienošanos
, 2014-12-09 23:00, pirms 10 gadiem
timma kad Tu sāksi spēlēt? vienkārši sāc kapāt !
, 2014-12-09 23:08, pirms 10 gadiem
ja tu spēlē beer pong tad žēl ka pēc tik ātra laika šie ir pillā Ps.velaizvien domāju kā Timma varēja tikt draftēts NBA ';
, 2014-12-09 23:09, pirms 10 gadiem
Bruins.B. rakstīja: Ej tu dirs t Mazur bled!
Man viņš nepatika jau no ta laika kad vadīja U-18 izlasi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 00:53, pirms 10 gadiem
Brīžiem tas profesionālais sports uzjautrina! Parodija!
, 2014-12-10 09:45, pirms 10 gadiem
“Spēli sākām labi, taču otrajā puslaikā izlaidām pavedienu no savām rokām. Pretinieki iemeta daudzus tālmetienus pēc mūsu kļūdām aizsardzībā.”
Nu bet šitais ir katrā jūsu spēlē. Kaut kas izlaists,kaut kādas kļūdas u.t.t.
Kad tas vienreiz beigsies???
, 2014-12-10 10:43, pirms 10 gadiem
Ja treneris nav gatavs, ko tad prasīt no spēlētājiem.
Kaira Lamberte 2023. gada 29. novembrī. Foto: EuroCup Women

"Olympiacos" pārpērk TTT saspēles vadītāju

Basketbola kluba "TTT Rīga" bijusī saspēles vadītāja Kaira Lamberte 2025. gada sezonā pārstāvēs Grieķijas čempioni "Olympiacos SFP". Klubs oficiāli pāreju vēl nav izziņojis.
Mario Hezoņa. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Horvāts Hezoņa paziņo par palikšanu ACB čempionē Madrides ''Real''

29 gadus vecais basketbolists Mario Hezoņa publiski paziņojis, ka basketbolista karjeru turpinās Madrides ''Real'', kuru pārstāv pēdējos divus gadus. Vēl pagājušajā nedēļā tika ziņots, ka viņš vienojies par pāreju uz ''Barcelona''.
Kevins Panters ar bumbu. Foto: KK Partizan

Bijušais ''Partizan'' kapteinis Panters karjeru turpinās ''Barcelona''

30 gadus vecais amerikāņu aizsargs Kevins Panters pēc trīs sezonām Belgradas ''Partizan'' rindās pārcēlies uz Spāniju, parakstot vienas sezonas līgumu ar ''Barcelona''.