Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A. Bērziņš: "Laukumā dosimies tikai ar vienu domu - uzvarēt"

Rolands Eliņš

A. Bērziņš: "Laukumā dosimies tikai ar vienu domu - uzvarēt"
Artūrs Bērziņš
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pirms šīvakara Eirokausa spēles pret "Besiktas" ar tunīra oficiālo mājaslapu viedoklī dalījies "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs un basketbolists Artūrs Bērziņš, kuri apgalvo, ka par spīti zaudētajām izredzēm izkļūt no grupas vēlme uzvarēt nav nekur pazudusi.

"Mēs zinām, ka mums vairs nav iespēju tikt nākamajā kārtā," pirms šodienas mača pret "Besiktas" izteicās "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs, "taču tas nenozīmē, ka atlikušajās spēlēs mēs padosimies. Katra spēle ir svarīga, it īpaši tik augsta līmeņa sacensībās kā Eirokauss, kur mūsu komanda var iegūt ļoti vērtīgu pieredzi."

"Ņemot to vērā, šodienas mačam gatavojāmies tikpat nopietni kā parasti," turpināja Mazurs. "Turklāt mūsu komandai tā ir laba iespēja izmantot plašāku spēlētāju rotāciju un dot iespēju vairākiem spēlētājiem."

Cīņassparu nav zaudējis arī Artūrs Bērziņš, kurš vēlas uzvarēt arī tādēļ, ka komanda savā sastāvā sagaidīs no nopietnas traumas atlabušo Jāni Bērziņu: "Šodien laukumā dosimies tikai ar vienu domu galvās, proti, ar domu uzvarēt. Diemžēl vairs nevaram tikt tālāk, taču esam gatavi cīnīties par savu cieņu un mūsu līdzjutēju dēļ. Tāpat arī mēs ļoti vēlamies uzvarēt, jo šī ir spēle, kurā laukumā atgriezīsies Jānis Bērziņš."

Turcijas kluba pārstāvji savos pirmsspēles izteikumos izlaiduši ierastās pieklājības frāzes par pretinieku spēku un nenovērtēšanu. "Besiktas" treneris Ahmets Kandemirs sacījis, ka zaudējums "Khimki" licis atkāpties uz otro vietu, taču cerības atgūt līderpozīcijas nav zaudētas: "Mēs vēlamies noslēgt grupu turnīru pirmajā divniekā, taču galvenais mērķis tomēr ir uzvarēt grupā, tādēļ nāksies gaidīt "Khimki" zaudējumus. Mēs esam noguruši, jo spēļu kalendārs bijis visai saspringts. Savukārt Kriss Loftons guvis nelielu savainojumu, tāpēc uz Rīgu nav devies." "Mēs "VEF Rīga" uzvarējām mājās, un vēlamies uzvarēt arī Rīgā," apliecināja "Besiktas" basketbolists Dogans Senli.

Spēles sākums paredzēts 19:30 pēc Latvijas laika, turklāt jāatgādina, ka "VEF Rīga" vēl nav zaudējusi cerības pakāpties uz piekto vietu grupā.

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-09 14:33, pirms 10 gadiem
Nu tad izdarot to beidzot !

  -1 [+] [-]

, 2014-12-09 14:46, pirms 10 gadiem
Kakselis V rakstīja: Domā tevi laidīs laukumā?
Kāpēc nelaist laukumā spēlētāju, kurš iepriekšējā spēlē sameta metienus ar 100% precizitāti (2pt 2/2; 3pt 5/5) ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-09 16:01, pirms 10 gadiem
Kakselis V rakstīja: Laikam vienīgā spēle ko esi redzējis Čalis tak tagad vismaz 10 spēles slinkos un arī tanī spēlē aizsardzībā bija tas pats klauns ar piepūstiem vaigiem.
Velns tik to zin, varbūt beidzot ir mugura kārtībā un fizsiko formu atguvis, to redzēsim

     [+] [-]

, 2014-12-09 23:21, pirms 10 gadiem
chankers rakstīja: Kāpēc nelaist laukumā spēlētāju, kurš iepriekšējā spēlē sameta metienus ar 100% precizitāti (2pt 2/2; 3pt 5/5) ???
Bet nu Bērzs cirvis! Iepriekšējo spēli beidzis uz labas nots, iziet šodien laukumā, puļī pa grozu pie pirmās izdevības! Domādams, ka spēle aizies tāpat kā iepriekš ! Palika uz nulles, ja nemaldos, kā jau teicu pēc iepriekšējās spēles- gada normu izšāva Tagad atkal kādus 2 mēn klusēs! Nedaudz aizejot no tēmas- kādā sakarā bērziņš ir kapteinis VEF?????? Mēs taču visi zinām, ko nozīmē vārds KAPTEINIS ! Aksels jau Ventspilī sevi pazemo ar šo statusu, bet nu šis vismaz met kaut ko grozā!