Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Panathinaikos'' spēlētājs kandidēs uz Atēnu mēra amatu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Panathinaikos'' spēlētājs kandidēs uz Atēnu mēra amatu
Nikoss Papass ceļā uz grozu. Foto: imago images/ANE Edition/Scanpix

Partija ''Syriza'' paziņojusi, ka tās kandidāts Atēnu mēra vēlēšanās būs pašreizējais ULEB Eirolīgas kluba ''Panathinaikos'' spēlētājs Nikoss Papass, kurš pēc šīs sezonas plāno noslēgt basketbolista karjeru.

Uzreiz pēc basketbolista karjeras beigām citam izaicinājumam gatavs pievērsties Atēnu ''Panathinaikos'' spēlējošais Nikoss Papass, kurš kandidēs pilsētas mēra vēlēšanās. Viņu par sava mēra kandidātu nosaukusi partija ''Syriza''. ''Esam gatavi apstiprināt savu atbalstu lielākām pārmaiņām Atēnu pilsētā. Garajam ciešanu ceļam ir jābeidzas. No tā visi jau esam noguruši. Pozitīvi vērtējam, ka šos centienus vadīs ''Panathinaikos'' un bijušais AEK spēlētājs Nikoss Papass,'' teikts partijas paziņojumā.

Karjeras laikā Papass pārstāvējis tādas komandas kā ''Panellinios'', ''Bilbao Basket'', ''Kolossos'', PAOK, ''Panionios'', Jeruzalemes ''Hapoel'', ''Zielona Gora'', Atēnu AEK un ''Panathinaikos'', kam otro reizi karjerā pievienojās 2022. gada decembrī. Viņš pēc šīs sezonas plāno noslēgt savu basketbolista karjeru. Papass piecas reizes kļuvis par Grieķijas čempionu un tikpat reižu arī par Grieķijas kausa uzvarētāju. Ar Grieķijas izlasi viņš izcīnījis zelta un sudraba medaļas dažādās jauniešu vecuma izlasēs.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...