Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Itudis par Žagara parakstīšanu: ''Ļoti labi, ka klubs investē nākotnē''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Itudis par Žagara parakstīšanu: ''Ļoti labi, ka klubs investē nākotnē''
Dimitris Itudis. Foto: FIBA

Turcijas basketbola komandas Stambulas ''Fenerbahce'' galvenais treneris Dimitris Itudis intervijā portālam ''Eurohoops'' atzinīgi vērtēja Artūra Žagara parakstīšanu, sakot, ka tuvākās sezonas laikā vienībā pastiprināti sekos līdz viņa progresam Viļņas ''Wolves'' sastāvā.

Pēc spoži aizvadītā Pasaules kausa basketbolā Artūrs Žagars noslēdza trīs gadu līgumu ar Eirolīgas klubu Stambulas ''Fenerbahce''. Pirmajā gadā viņš gan ticis izīrēts Lietuvas ambiciozajai komandai Viļņas ''Wolves'', kas gaidāmajā sezonā bez starta Lietuvas Basketbola līgā spēlēs arī ULEB Eirokausā.

''Ir ļoti labi, ja klubs investē nākotnē,'' intervijā portālam ''Eurohoops'' par Žagara piesaisti teica ''Fenerbahce'' galvenais treneris Dimitris Itudis. ''Katram komandas fanam jābūt lepnam, ka komandai acis un ausis ir vaļā. Process gan ir sekojošs - Žagars tiek izīrēts un mēs sekosim līdz viņa attīstībai. Būsim arvien tuvāk un tuvāk. Arī man būs jāveic vairāk telefonu zvanu, lai sekotu līdz viņa attīstībai. Šis ir papildinājums nākotnei, kas klubam ir ļoti noderīgs,'' turpināja komandas galvenais treneris.

Treneris gan noraidīja ideju, ka Žagars saistībā ar, piemēram, Raula Netu savainojumu varētu tikt izmantots jau no šīs sezonas. ''Nē, viņš tiek izīrēts,'' atbildēja treneris. Pēc neveiksmīgā Grieķijai Pasaules kausa Dimitris Itudis pameta darbu valstsvienībā, lai koncentrētos darbam Stambulā. Pagājušajā sezonā klubs zaudēja Turcijas pusfinālā un pēc iekļūšanas Eirolīgas izslēgšanas spēlēs par vietu ''Final Four'' sērijā līdz trim uzvarām piekāpās Pireju ''Olympiacos''.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/es/tradem...

     [+] [-]

, 2023-09-29 17:44, pirms 7 mēnešiem
smiekliigi,ka feners panjeemis Zagaru , bet ne treneris, ne GM iisti vinjam netic. Daudzupraat Zagars eiroliigai ir gatavs jau tagad. Vieniigais,kas vinjam jaapieraada,ka tajaa liimenii speeleet var ilgstoshi. Shis viss paraada tikai to,ka Itudis kaa treneris ir 0. Nav jau maaksla vinnet eiroliigu ar CSKA naudas maisu. Samaksaajushi lielu pikji kkkaadiem tur puspedaaljiem Madariem, Kalatesiem un veel kkaadiem melnajiem pamulkjiem un tagad jaadod speeleet, bet taads Zagars tur jau tagad ir labaaks par vinju saspichiem un ,lai beidz te kaads irst par aizsardziibu kkaadu.Pilna eiroliiga ar maziem melnajiem,kas ne uz pusi aizsardziibaa tik speejiigi kaa Zagars.

     [+] [-]

, 2023-09-29 18:12, pirms 7 mēnešiem
Tas tikai lieliski parāda cik liela kļūda bija parakstīt ar feneru. Jauns un dumš bija kad ar spāņiem parakstīja, varēja taču mācītiesno savām kļūdām. Saprotu, ka pats par kļūdu to neuzskata jo jauniešu akadēmija bija lieliska, tikai problēma ir tur ka jaunietis paraksta līgumu nevis lai jauniešu akadēmijā tupētu bet lielajā komandā spēlētu un ir citas akadēmijas arī, Žagara aģentu ar sūdainu mietu jādzen prom.

     [+] [-]

, 2023-09-29 18:15, pirms 7 mēnešiem
Piekrītu. Itudis ir haļavščiks, kuram vajag lielus, fiziskus, gatavus spēlētājus, vēlams, no ASV. Ciskā dabuja visus, ko gribēja un vairāk, nekā vajag. Manuprāt slikts variants jaunam, perspektīvam, ne baigi atlētiskam, baltam saspēles vadītājam. Es vairāk ceru uz trennera maiņu Fenerā, ja viņi, gadijumā, šo sezonu izgāž.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-29 18:15, pirms 7 mēnešiem
smilshstreet rakstīja: smiekliigi,ka feners panjeemis Zagaru , bet ne treneris, ne GM iisti vinjam netic. Daudzupraat Zagars eiroliigai ir gatavs jau tagad. Vieniigais,kas vinjam jaapieraada,ka tajaa liimenii speeleet var ilgstoshi. Shis viss paraada tikai to,ka Itudis kaa treneris ir 0. Nav jau maaksla vinnet eiroliigu ar CSKA naudas maisu. Samaksaajushi lielu pikji kkkaadiem tur puspedaaljiem Madariem, Kalatesiem un veel kkaadiem melnajiem pamulkjiem un tagad jaadod speeleet, bet taads Zagars tur jau tagad ir labaaks par vinju saspichiem un ,lai beidz te kaads irst par aizsardziibu kkaadu.Pilna eiroliiga ar maziem melnajiem,kas ne uz pusi aizsardziibaa tik speejiigi kaa Zagars.
Pagaidi, Žagars pat nav īsti iesācis sezonu... pēc mēneša, diviem sāksim sarunu, cik ļoti kļūdījās turki, neņemot uzreiz sastāvā. Bet vēl labāk pēc veselas sezonas, kuru vispirms vajadzētu aizvadīt bez traumas, un tas jau būtu sasniegums.

     [+] [-]

, 2023-09-29 20:08, pirms 7 mēnešiem
Itudis ir grieķis, ne amerikānis - nelej zvaigznīšu čuriņas. Žagaram šī būs motivācija parādīt, ka s viņš par zvēru.