Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bijušais ventspilnieks Jangs atrādīsies "Warriors"

Andrejs Siliņš

Bijušais ventspilnieks Jangs atrādīsies "Warriors"
Džamars Jangs
Foto: bkventspils.lv

Bijušais basketbola kluba "Ventspils" amerikāņu spēlētājs Džamars Jangs, kurš aizvadītajā sezonā sekmīgi spēlēja Francijas ProA līgā un ULEB Eiropas kausā, dosies uz dzimteni, lai piedalītos Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" mininometnē.

26 gadus vecais Jangs profesionāļa karjeru sāka 2010. gadā Belradas "Crvena Zvezda" rindās Serbijā, bet sezonas beigās pārcēlās uz beļģu "Spirou Charleroi". Nākamo sezonu 196 centimetrus garais aizsargs spēlēja Ventspilī, bet aizvadītajā sezonā pārstāvēja "Orleans Loiret" krāsas Francijas ProA čempionātā un ULEB Eiropas kausa izcīņā.

Jangs apliecināja snaipera dotības, Eiropas kausā metot trīspunktniekus ar 42 procentu precizitāti un vidēji gūstot 15 punktus mačā, bet Francijas līgā amerikānim 35% tālmetienos un 13 punkti ik mačā. Eiropas kausā komanda netika ārā no pirmās kārtas, bet ProA čempionātā palika vietu aiz "play-off" astoņnieka.

Jangs "Ventspils" rindās Baltijas līgā guva 15,3 punktus, no distances metot ar 43,5% precizitāti, bet FIBA Izaicinājuma kausā Jangam vidēji 15,2 punkti, 3,1 atlēkusī bumba un 37,1% precizitāte no tālmetienu līnijas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-06 12:53, pirms 11 gadiem
Tas nebija Dontell Jefferson?

Leitnants_Aldo rakstīja: atceros reiz Baronos spēlēja vecīts, kas tika iekš NBA, neatceros, bet kādreiz ik pa laikam pasekoju, tam bija labi rezultāti gan D-Līgā, pēc tam tika pie kāda pts arī iekš tā NBA, max pts vienā no spēlēm bija 5.

kāds vārdu pateiks? vecis bija riktīga atspere, sprauda pāri no vietas garajiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja