Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB Vienotās līgas sezona startē ar "Lokomotiv-Kubaņ" uzvaru Čehijā

VTB Vienotās līgas sezona startē ar "Lokomotiv-Kubaņ" uzvaru Čehijā
Krunoslavs Simons
Foto: AFP/Scanpix

VTB Vienotās Basketbola līgas jaunās sezonas atklāšanas spēlē šovakar Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" viesos ar 82:67 pieveica Čehijas komandu "CEZ Nymburk".

Rezultatīvākie uzvarētāju rindās ar 16 punktiem bija Malkolms Dileinijs un Ričards Hendrikss, bet pa 13 punktiem guva Krunoslavs Simons un Dereks Brauns. "CEZ Nymburk" komandā ar 13 punktiem izcēlās Radoslavs Rančiks, bet desmit punktus sakrāja Deriks Reivio.

Pirmo un otro ceturtdaļu viesi uzvarēja ar identisku rezultātu 21:16, lielajā pārtraukumā dodoties ar desmit punktu pārsvaru (42:32), bet pirms pēdējās ceturtdaļas "Lokomotiv-Kubaņ" komandai bija jau +19 (64:45).

Latvijas vicečempioni "VEF Rīga" basketbolisti VTB Vienotās līgas turnīru sāks nākamo ceturtdien, 9. oktobrī, kad "Arēnā Rīga" uzņems Krasnojarskas "Jeņisej".

Šajā sezonā 16 komandas aizvadīs divu apļu turnīru, pēc kura rezultātiem astoņas labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com