Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas nedēļas MVP - Krstičs

Andrejs Siliņš

Eirolīgas nedēļas MVP - Krstičs
Nenads Krstičs
Foto: Itar-Tas/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas aizvadītās nedēļas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP nosaukts Maskavas CSKA serbu centrs Nenads Krstičs, kurš palīdzēja "armijniekiem" izcīnīt 13. uzvaru pēc kārtas, pieveicot "GS Medical Park".

CSKA izcīnījusi uzvaras visās 13 spēlēs Eirolīgā šajā sezonā, sasniedzot vienu no visu laiku garākajām panākumu sērijām turnīra vēsturē. Vakar CSKA ar 85:70 uzveica "GS Medical Park", ar ko tiksies arī pēc nedēļas Turcijā. Krstičs spēlēja gandrīz 23 ar pusi minūtes, guva 20 punktus, realizējot astoņus no desmit metieniem no spēles un visus četrus soda metienus. Tāpat serbu centram deviņas atlēkušās bumbas, viena piespēle, viena pārtverta bumba, viena kļūda un trīs izprovocētas piezīmes.

Krstičs sasniedza labāko lietderības koeficientu līgā šonedēļ (+31). "Maccabi" uzbrucējs Ričards Hendrikss un "Barcelona" centrs Erazems Lorbeks sakrāja 27 lietderības koeficienta punktus, "Cantu" uzbrucējs Vladimirs Micovs un Madrides "Real" aizsargs Serhio Rodrigess sakrāja +24.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-03 17:57, pirms 12 gadiem
good job , nenad!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja