Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Rībens: "Neteiktu, ka ar izlozi ir paveicies"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Rībens: "Neteiktu, ka ar izlozi ir paveicies"
Mārtiņš Rībens
Foto: bkventspils.lv

BK ''Ventspils'' ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens pēc nesen notikušās Eirokausa izcīņas grupu turnīra izlozes izteica savu vērtējumu par izlozi un nākamajiem ventspilnieku pretiniekiem Eirokausā.

''Izloze vienmēr var būt labāka vai sliktāka, un par tās iznākumu nevar īsti spriest, kamēr nav sākušās spēles. Es noteikti varu apgalvot, ka mums būs jātiekas ar trim respektablām un pieredzējušām komandām, kuras ir bagātas ar lielisku vēsturi un panākumiem kā vietējos, tā starptautiskos turnīros,'' sacīja BK ''Ventspils'' ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

''Es neteiktu, ka mums ar izlozi ir paveicies. Tās būs smagas spēles pret trim komandām, kas darīs visu, lai uzvarētu. Protams, arī mēs centīsimies parādīt savu labāko sniegumu. Mēs esam jauna un ambicioza komanda, kas centīsies uzvarēt katrā spēlē un darīs visu nepieciešamo, lai demonstrētu labāko iespējamo sniegumu laukumā,'' tā Rībens.

Atgādinām, ka BK ''Ventspils'' Eiropas Kausa regulārās sezonas izlozē tika ielozēts H grupā ar Čehijas čempioniem "Nymburk", Itālijas čempionāta pusfinālistiem "Lauretana Biella" un Vācijas līgas pusfinālistiem "Brose Baskets" no Bambergas.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

     [+] [-]

, 2009-11-01 18:00, pirms 15 gadiem
pietiks [cenzēt], ar izlozi paveicās!

     [+] [-]

, 2009-11-01 19:17, pirms 15 gadiem
es gan teiktu - Neteiktu, ka ar izlozi nav paveicies...!
jo varēja tak būt daudz drūmāk.