Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eiropas kausā arī Bamberga un "Hapoel"

Eiropas kausā arī Bamberga un "Hapoel"
Jānim Blūmam vēl būs jāpacīnās par vietu ULEB Eiropas kausā
Foto: eurocupbasketball.com

Trešdien notika vēl divas ULEB Eiropas kausa kvalifikācijas spēles, kurās noskaidrojās komandas, kas iekļuvušas šī turnīra pamatturnīrā. Divas laimīgās ir Bamberga un Jeruzalemes "Hapoel".

Jau ziņojām par citām ULEB Eiropas kausa kvalifikācijas spēlēm, kurās noskaidrojās vairākas pamatturnīra dalībnieces. Trešdien vietu ULEB Eiropas kausa pamatturnīrā nodrošināja arī Vācijas klubs Bambergas "Brose Baskets". Lai arī Bamberga otrajā spēlē izbraukumā ar 65:67 piekāpās "Buducnost", tā triumfēja divu spēļu summā un iekļuva Eiropas kausa pamatturnīrā.

Otrajā vakardienas spēlē Jeruzalemes "Hapoel" ar 88:79 pārspēja franču klubu "Chorale Roanne". Pirmajā spēlē "Hapoel" zaudēja ar diviem punktiem, bet ar +9 atbildes spēlē bija pietiekami, lai iekļūtu grupu turnīrā.

Pagaidām neskaidra ir viena komanda, kas iegūs vietu ULEB Eiropas kausa pamatturnīrā. Otro kvalifikācijas kārtas spēli vēl nav aizvadījusi Jāņa Blūma pārstāvētā "Bilbao Basket" un Ramūna Butauta trenētā Doņecka. Pirmajā spēlē savā laukumā ar 71:63 uzvarēja Doņecka, bet atbildes spēle Bilbao gaidāma 3. novembrī.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

     [+] [-]

, 2009-10-29 14:39, pirms 15 gadiem
Janka - davai, sarauj un uz ELEB!

     [+] [-]

, 2009-10-29 15:01, pirms 15 gadiem
GO VEF, GO!