Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Valensija caur adatas aci iekļūst Eirokausā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Valensija caur adatas aci iekļūst Eirokausā
Nevens Spahija
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Vakar noskaidrojās tās piecas komandas, kas caur kvalifikācijas turnīru iekļuvušas Eirokausa izcīņas pamatturnīrā. Viena no interesantākajām spēlēm risinājās Valensijā, kur vietējā komanda savas tiesības spēlēt pamatturnīrā izcīnīja vien pagarinājumā, ar rezultātu 79:61 apspēlējot ''Dexia Mons-Hainaut'' no Beļģijas.

Sērijas otrais mačs starp ''Valencia'' un ''Dexia Mons-Hainaut'' komandām bija ļoti aizraujošs un skatītājiem saistošs. Sērijas pirmajā mačā beļģu klubs savās mājās visai pārsteidzoši uzvarēja ar 15 punktu pārsvaru, tomēr Nevena Spahijas trenētā Valensijas vienība bija noskaņojusies uz kārtīgu cīņu, ko apliecināja arī laukumā. Skanot mača pamatlaika beigu sirēnai, rezultāta tablo vēstīja 71:56 par labu mājiniekiem, tāpēc, lai noskaidrotu uzvarētāju divu spēļu summā, bija nepieciešams izspēlēt papildlaiku.

Mača pagarinājumā abām komandām ar punktu gūšanu neveicās. Pēc Kostas Peroviča diviem precīziem soda metieniem rezultāts kļuva 78:61 (+2) par labu Valensijai. Izšķirošajā uzbrukumā Beļgijas kluba līderis Neits Reinkings nostaigāja un līdz ar to mača liktenis bija izšķirts. Uzvarot ar 79:61, Valensijas klubs jau trešo gadu pēc kārtas nodrošināja savu dalību Eirokausa izcīņas pamatturnīrā.

18 punktus uzvarētājiem guva Rafa Martinezs, bet 15 punkti Nando de Kolo rēķinā. Zaudētāju rindās 12 punktus guva Dominiks Kolmens.

Eirokausa izcīņas kvalifikācijas turnīrs. 27. oktobris

MājiniekiViesiRezultāts
Dynamo MoscowAmsterdam78:48
BesiktasRaiffeisen100:81
PanelliniosVEF Riga74:79
Banca TercasApoel Nicosia77:62
ValenciaDexia M. Hainaut79:61

- Treknrakstā iekrāsotas komandas, kas uzvarējušas divu spēļu summā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-28 13:31, pirms 15 gadiem
Dynamo Moscow izbraukumā zaudēja ar -1, bet mājās uzvarēja ar +30. Vai profesionālai, pieredzējušai komandai var būt tik lielas rezultāta svārstības?
Personīgi man tas lika aizdomāties.

     [+] [-]

, 2009-10-28 13:35, pirms 15 gadiem
kāds man var pateikt kādu no labākajiem Beļģu basketbolistiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja