Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Dalasā sezonu sākušais Dorsijs atgriežas Eiropā un pievienojas ''Fenerbahce''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dalasā sezonu sākušais Dorsijs atgriežas Eiropā un pievienojas ''Fenerbahce''
Tailers Dorsijs (pa kreisi). Foto: USA Today Sports/Scanpix

ULEB Eirolīgas klubs Stambulas ''Fenerbahce'' paziņojis, ka līdz 2024./2025. gada sezonas beigām noslēgusi līgumu ar Grieķijas izlases basketbolistu Taileru Dorsiju, kurš sezonu iesāka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Dalasas ''Mavericks'', laukumā gan dodoties tikai trijās spēlēs.

ULEB Eirolīgas komanda Stambulas ''Fenerbahce'' informējusi, ka līdz 2024./2025. gada sezonas beigām ir noslēgusi vienošanos ar Grieķijas izlases spēlētāju Taileru Dorsiju. Basketbolists pirms šīs sezonas parakstīja divvirziena līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Dalasas ''Mavericks'', taču Ziemeļamerikā nenoturējās visai ilgi. Dāvja Bertāna pārstāvētajā komandā Dorsijs nospēlēja trīs spēles, kurās vidēji guva trīs punktus. Vēl pirms tam viņš bija spēlējis Atlantas ''Hawks'' un Memfisas ''Grizzlies'', kopumā NBA līdz šim aizvadot 107 spēles (6.6 punkti, 2.3 bumbas zem groziem, 1.3 piespēles).

Pēc tam, kad Dalasa atbrīvoja Dorsiju, viņš pārstāvēja G-līgas vienību Teksasas ''Legends'', 12 spēļu laikā sakrājot produktīvu statistiku - 22.1 punkts, 4.8 atlēkušās bumbas un 2.4 rezultatīvās piespēles. Pirms nedēļas ''Legends'' pavēstīja par sadarbības pārtraukšanu ar basketbolistu. Dorsijam šī kļūs par atgriešanos Eirolīgā, kurā pirms tam viņš spēlējis tādu komandu kā Telavivas ''Maccabi'' un Pireju ''Olympiacos'' rindās. Tieši iepriekšējā sezonā ''Olympiacos'' sastāvā Dorsijam kļuva par rezultatīvāko Eirolīgā - 38 spēlēs viņam 12.8 punkti, 2.3 atlēkušās bumbas un divas piespēles.

Dorsijs ir labi pazīstams ar Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri Dimitri Itudi, kurš ir arīdzan Grieķijas valstsvienības treneris. Viņa vadībā basketbolists piedalījās 2022. gada Eiropas čempionātā, esot viens no grieķu līderiem. Septiņās spēlēs viņš iespēja 13.6 punktus, 2.3 atlēkušās bumbas un 1.1 rezultatīvo piespēli.

Stambulas ''Fenerbahce'' pašlaik ULEB Eirolīgas turnīra tabulā ar 15 uzvarām 24 spēlēs ieņem ceturto vietu un tuvojas tam, lai spēlētu izslēgšanas cīņās. Jau pēc divām dienām ir iespējama basketbolista debija ''Fenerbahce'' sastāvā, kad klubam Eirolīgas 26. kārtas ietvaros savā laukumā gaidāms mačs pret Boloņas ''Virtus''.

Izmantotie resursi:
https://www.fenerbahce.org/haberler...

     [+] [-]

, 2023-03-01 17:30, pirms gada
Drīz arī Bertāna laiks pienāks

     [+] [-]

, 2023-03-01 23:36, pirms gada
❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ https://ja.cat/id298065