Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretiniece Izraēla zaudē NCAA komandai, Vācija apspēlē turkus

Latvijas pretiniece Izraēla zaudē NCAA komandai, Vācija apspēlē turkus
Epizode no spēles starp Vāciju un Turciju
Foto: tbf.org.tr

Piektdienas vakarā ne tikai Latvijas basketbola izlasei bija pārbaudes spēle, gatavojoties Eiropas čempionātam. Laukumā devās arī citas B apakšgrupas komandas, kurām mainīgas sekmes - uzvara Vācijai, bet pa zaudējumam Itālijas un Izraēlas basketbolistiem.

Izraēla piekāpjas amerikāņu studentiem

Nīderlandē pašreiz norisinās četru komandu turnīrs "EuroJam 2011", kurā bez mājiniekiem spēlē Gruzijas, Izraēlas valstsvienības, kā arī Vilanovas universitātes basketbola komanda no NCAA. Latvijas izlases pretiniece Eiropas čempionātā Izraēla piektdien tikās ar Vilanovu, zaudējot spēles izskaņā ar 92:94. Izraēlai nācās iztikt bez līdera Omri Kaspi, kurš nespēlēs vismaz nedēļu. Rezultatīvākais Izraēlas sastāvā bija Liors Elijahu, kuram 20 punkti, bet Deividam Blū 18 punkti un septiņas atlēkušās bumbas. Tals Buršteins atzīmējās ar 12, bet pa 11 punktiem Gujam Pnini un Jotamam Halperinam. Savukārt uzvarētāju labā 34 punktus sameta Dominiks Čīks.

Šovakar Izraēla tiksies ar Gruziju, kas piektdien ar 77:72 pieveica Nīderlandi. Interesanti, ka pirmo reizi kopš 1997. gada nīderlandiešiem sastāvā bija NBA spēlētājs Dens Gadzuričs, kurš atzīmējās ar 11 punktiem. Otrs Nīderlandes NBA spēlētājs Fransisko Elsons piektdien laukumā nedevās.

Turcija savā laukumā atzīst Vācijas pārākumu

Piektdien Turcijas pilsētā Izmirā turpinājās "Spor Toto World Cup 10" turnīrs, kam šogad sava desmit gadadiena. Otrajā dienā otro uzvaru guva Vācija, kas turpina demonstrēt labu sniegumu, turklāt vēl nav sagaidījusi pastiprinājumus Dirka Novicka un Krisa Keimena personās. Šo spēlētāju trūkums vāciešiem netraucēja ar 79:72 pieveikt Turciju.

Tiboram Pleisam 20 punkti un deviņas atlēkušās bumbas, kamēr Robins Benzings pievienoja 16+8. Turkiem 20 punkti Omeram Onanam, bet pa desmit punktiem Hedo Turkoglu un Ersanam Iljasovam. Jāatzīmē, ka laukumā devās arī šīgada NBA drafta 4. izvēle Eness Kanters, kuram četras atlēkušās bumbas. Šovakar 18:00 spēlēs Vācija-Ukraina, kam sekos Turcijas un Serbijas spēle.

Savā laukumā neveiksme arī Itālijai; šovakar Spānija-Lietuva

Negaidītu zaudējumu pašu rīkotajā "Trofeo Internazionale Tassoni" turnīrā piedzīvoja Itālija - 57:58 pret Bosniju un Hercegovinu. Nelīdzēja Andrea Barnjani 16 punkti, kā arī 12 punkti no Stefano Mančinelli un 11 no Marko Belinelli. Šovakar itāļiem spēle pret Poliju.

Pārbaudes spēles arī citām izlasēm un šodien ļoti interesanta solās būt spēle Madridē starp laukuma saimniekiem Spāniju un Lietuvu. Spēles sākums pulksten 21:40 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Deutscher Basketball Bund
tbf.org.tr
Nederlandse Basketball Bond - Nieuws
Trofeo Tassoni. Italia-Bosnia 57-58....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-13 14:14, pirms 13 gadiem
Redz kā arī žīdi zaudē studentiem

     [+] [-]

, 2011-08-13 14:31, pirms 13 gadiem
Marius rakstīja: Vācija pārsteidz, turklāt vēl bez abiem līderiem un turkiem ja nemaldos ierindā bija visi labākie
Reaali jau Vaacija PČ pieradija, ka vini var spelet ar visiem.

     [+] [-]

, 2011-08-13 14:55, pirms 13 gadiem
un itāļi arī zāģē