Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kļaviņš: "Spēlētājas netika pāri starta drudzim"

Andrejs Siliņš

Kļaviņš: "Spēlētājas netika pāri starta drudzim"
Krišjānis Kļaviņš
Foto: R.Kokšarovs, SA

Latvijas Sieviešu Basketbola līgas (LSBL) komandas SK "Cēsis" tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš savā jaunajā blogā kluba mājaslapā dalās iespaidos par tikko aizvadīto spēli pret Rīgas TTT (63:75).

"Jau mača sākums mums bija katastrofāls – 0:12, atgūties īsti neizdevās līdz pat beigām. Komanda cīņu sāka bez agresivitātes, centra spēlētāji aizvadīja neveiksmīgu maču un TTT izspēlēja ļoti daudz kombināciju līdz brīvam metienam, kurus realizēja.

Mūsu spēlētājas bija kā sasietas un netika pāri starta drudzim. Tiklīdz radās kaut mazākā cerība uz izrāvienu „Cēsīm”, tā allaž kaut kas „nojuka” – vai nu pašas netrāpīja no lieliskām pozīcijām, vai arī Ieva Tāre kā „aukstasinīga slepkava” turpināja trāpīt visu no jebkuras distances.

Tāre vienmēr tieši pret „Cēsīm” aizvada pašas labākās spēlēs, nezinu, vai tā ir sagadīšanās, vai kas cits.
Murgs turpinājās līdz pat ceturtajai ceturtdaļai, kad mēs beidzot sākām parādīt savu spēli un samazinājām rezultāta starpību. Beigās – 63:75. Šī bija tipiska spēle, kad vienai komandai izdodas viss, bet otrais nekas. Jau nākampiektdien, kad spēlēsim savā laukumā jau Baltijas līgas pusfinālturnīra ietvaros varu apsolīt gan mūsu līdzjutējiem, gan „TTT Rīgai” – mēs būsim daudz labāki.

Izbraukuma spēļu faktors sieviešu basketbolā ir ļoti nozīmīgs, tāpēc esmu divkārt priecīgs, ka finālsērijā pret rīdziniecēm tieši mums būs šī priekšrocība.
Gribu izmantot iespēju un pateikties SK „Cēsis” faniem par lielisko atbalstu, tas bija kaut kas neatkārtojams. Jūs ar savu atbalstu bijāt pelnījuši, lai komanda Jums dāvā uzvaru. Pozitīvās emocijas jāatliek uz 28.martu, kad uzvara pār „TTT” Baltijas līgas pusfinālturnīrā būs nepieciešama vairāk kā trešdien Rīgā. Nenokariet degunus! Mēs esam gatavi Jūs priecēt sezonas izšķirošajās spēlēs. Esiet par to droši!

Tikai Dace Cinīte aizvadīja labu spēli, visas pārējās spēlētājas var parādīt daudz labāku sniegumu."

Izmantotie resursi:
skcesis.lv

  +6 [+] [-]

, 2008-03-20 00:10, pirms 16 gadiem
Rianas koncis būs atstājis iespaidu uz spēli

  +3 [+] [-]

, 2008-03-20 00:11, pirms 16 gadiem
Šajā mačā Cēsis noteikti neparādīja maksimumu un izbraukumā TTT klāsies stipri grūtāk, par to nešaubos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-03-20 00:32, pirms 16 gadiem
Ko tas Kļaviņš var fantazēt ja zaudēji tad zaudēji... umņiks

     [+] [-]

, 2008-03-20 01:39, pirms 16 gadiem
paldies Dievam, ka šoreiz tiesneši nebija vainīgi
laikam KK pietaupīja viņus nākamajai nedēļai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-20 06:55, pirms 16 gadiem
ja k kādreiz ir bijis (vai tēlojis) žurnālists, tad jāizsaka prieks, ka šis cilvēks muļķojas citur. viņa valoda ir kā no cēsu bomžatņika, nemaz nerunājot par izturēšanos.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-20 09:37, pirms 16 gadiem
varoni!!!
Tu laikam esi pilnīgs muļķis?? Es gribētu redzēt, kaa tu uzvestos, ja tik aizrautiigi justu liidzi savaam meiteneem, laikam esi bijis bomžatņikos, ka taa zini, pilniigs stulbenis!!

     [+] [-]

, 2008-03-20 10:06, pirms 16 gadiem
KK parādijies!!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-20 10:12, pirms 16 gadiem
yo, vai uz sievieshu basketbola spelem ari izdara likmes totalizatoros?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja