Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zatlers: Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm bija īsti svētki

Jānis Celmiņš

Zatlers: Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm bija īsti svētki
Valdis Zatlers un Gunta Baško
Foto: Valsts prezidenta preses dienests

Lai pateiktos par veiksmīgi organizēto Eiropas čempionātu basketbolā sievietēm trīs Latvijas pilsētās un Latvijas sieviešu basketbola izlases lielisko sniegumu, ceturtdien, 16.jūlijā, Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar basketbola izlases pārstāvēm, Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm organizatoriem, brīvprātīgajiem un atbalstītājiem.

„Pateicos jums par veiksmīgi organizētu pasākumu, kas bija īsti basketbola svētki visiem. Man bija liels gandarījums, ka Latvija spēj organizēt čempionātu ļoti labā kvalitātē, jo saņēmu ļoti daudz komplimentu no FIBA (Starptautiskā basketbola federācija) vadības gan par organizāciju, gan par Latvijas basketbola izlasi. Tas bija galvenais pierādījums, ka Latvija var un ka Latvijas basketbolistes var,” atzina Valsts prezidents. Viņš novēlēja jaunas uzvaras gan organizatoriem, gan sportistēm.

Čempionāta organizatori Valsts prezidentam simboliski pasniedza mapi ar atskaiti par čempionātu – spēļu un komandu statistiku, kā arī fotogrāfijām. Savukārt Latvijas izlases spēlētāja Gunta Baško dāvināja izlases basketbola kreklu ar uzrakstu „Zatlers” un pirmo numuru, norādot, ka Valdis Zatlers ir viņu līdzjutējs numur viens.

Basketbola izlases spēlētājas arī atstāja savus parakstus uz Valsts prezidenta basketbola bumbas, kuru viņš iecerējis dāvināt Latvijas Basketbola muzejam pēc tā izveidošanas. Valsts prezidents pauda pārliecību, ka šādam muzejam mūsu valstī ir jābūt, jo Latvija stāvēja pie FIBA izveidošanas šūpuļa un basketbolu Latvijā saprot un mīl.

Informāciju sagatavoja:
Prezidenta preses dienests

     [+] [-]

, 2009-07-16 15:01, pirms 15 gadiem
Nu var sāk skaitīt laiku un naudu, cik ilgi būs jāgaida līdz nākamreiz pie mums notiks tāda mēroga pasākums.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-16 15:09, pirms 15 gadiem
Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm bija īsti svētki
--------------
Cerams rudenī vīriešu izlase arī sievietēm sagādās svētkus!

  +8 [+] [-]

, 2009-07-16 15:14, pirms 15 gadiem
Ak jā, cik reizes Zatlers apciemos spēlētājus ģērbtuvēs? Varbūt pie spēlētājiem šoreiz ies Lilita?

     [+] [-]

, 2009-07-16 16:06, pirms 15 gadiem
Bet paģiras jau riktīgas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-16 19:01, pirms 15 gadiem
Svētki ta svētki,nekā priecīga,meitenēm nepaveicās,treneris atkāpās - kādi tur svētki vsp???

Nu finasiāli kādam tie noteikti bija svētki