Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

TTT revanšējas čempionēm, sagādājot pirmo zaudējumu

Jānis Pārums

Šodien Latvijas Sieviešu Basketbola līgas regulārā čempionāta spēlē līdervienību duelī "TTT Rīga" savā laukumā ar 64:51 pārspēja "Cēsis" komandu, revanšējoties par neveiksmi abu komandu iepriekšējā cīņā. Cēsīm tas bija pirmais zaudējums LSBL šosezon.

Jau no paša spēles sākuma iniciatīvu pārņēma mājinieces TTT basketbolistes, tikai uz brīdi pirmās ceturtdaļas vidū atļaujot vadībā izvirzīties "Cēsu" komandai. Tiesa, drīz pēc tam rīdzinieces ieguva piecu punktu pārsvaru un vadību noturēja līdz ceturtdaļas beigām – 17:16.

Otrās ceturtdaļas sākumā cēsniecēm bija iespēja atkal izvirzīties vadībā, taču Anetes Horelikas metiens nebija precīzs un atbildes uzbrukumā TTT rezultatīvi noslēdza uzbrukumu, uzsākot atrāvienu, kas ceturtdaļas gaitā sasniedza pat 11 punktus (34:23). Puslaiku TTT noslēdza ar 38:28.

Otrā puslaika sākums rīdziniecēm bija ļoti neveiksmīgs (2:12) un "Cēsis" īsā laikā panāca izlīdzinājumu – 40:40. Taču tad sekoja TTT atbildes gājiens – 11 punkti pēc kārtas, kas ļāva atkal atrauties – 51:40. Pēc trešās ceturtdaļas – 51:43.

Pēdējā desmitminūtē rīdzinieces pārliecinoši nosargāja savu pārsvaru, neļaujot Latvijas čempionāta līderēm būtiski pietuvoties rezultātā. Vienubrīd TTT atrāviens pat sasniedza 15 punktus, bet atskanot spēles beigu signālam – 64:51.

LSBL čempionāts

TTT Rīga – Cēsis (17:16, 21:12, 13:15)
TTT: Vīvere 16, Eibele 12, Vilisa 11, Lima 8, Krūmberga 7, Kārkliņa 6, Brumermane 4.
Cēsis: Morisa 15, Valentiene 11, Eglīte 7, Horelika 6, Nīmane 6, Tāre 4, Stīvensone 2.

1 2 42 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2009-12-13 15:14, pirms 15 gadiem
Vīvere sametusi visvairāk, bet ir tāda sajūta, ka viņa dara ko grib un nepiedalās komandas kopdarbībās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-12-13 15:15, pirms 15 gadiem
VVilks rakstīja: Vīvere sametusi visvairāk, bet ir tāda sajūta, ka viņa dara ko grib un nepiedalās komandas kopdarbībās.
galvenais , ka ir tie ači...

  +3 [+] [-]

, 2009-12-13 15:16, pirms 15 gadiem
Malaces TTT
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-13 15:21, pirms 15 gadiem
diezgan pasiiva spele bija abu komandu izpildijumaa bet malace ttt

  -1 [+] [-]

, 2009-12-13 15:25, pirms 15 gadiem
besii taas melnaas, pilniigas individuaalistes, ar neko neizceljas, tikai ar garaam aizmesiem metieniem. piekriitu VVilkam

     [+] [-]

, 2009-12-13 15:35, pirms 15 gadiem
i-am-a-barons rakstīja: besii taas melnaas, pilniigas individuaalistes, ar neko neizceljas, tikai ar garaam aizmesiem metieniem. piekriitu VVilkam
Pie tam tad''eļ, ka viņas tik individuāli spēlē, spēles sākumā pat izdevīgos brīžos caurgājienā negāja Kārkliņa, mēģinādama izspēlēt kaut kādas sadarbības...

  -3 [+] [-]

, 2009-12-13 15:36, pirms 15 gadiem
Milzīgs prieks par TTT basketbolistēm.

     [+] [-]

, 2009-12-13 15:39, pirms 15 gadiem
i-am-a-barons rakstīja: besii taas melnaas, pilniigas individuaalistes, ar neko neizceljas, tikai ar garaam aizmesiem metieniem. piekriitu VVilkam
Piekrītu, TTT/Rīga spēle sastāv no tā, ka trīs melnās individuāli spēlē (met) un latvietes pie spēles (metieniem) tikai tad, kad visas trīs ir pilnīgi nosegtas. Un tad arī kaut ko iemet, jo parasti sanāk diezgan brīvs metiens Un vēl stulbāk, ka tāds spēles stils nes rezultāts, tas ir liels mīnuss vietējām spēlētājām... Vienīgā, kas no TTT/Rīgas latvietēm nekautrējas pati uzbrukt grozam ir K.Kārkliņa.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-13 15:44, pirms 15 gadiem
forši. Izskatās, ka pavasarī finālsērija nebeigsies 3-0 kādas komandas labā...!

     [+] [-]

, 2009-12-13 15:45, pirms 15 gadiem
VVilks rakstīja: Pie tam tad''eļ, ka viņas tik individuāli spēlē, spēles sākumā pat izdevīgos brīžos caurgājienā negāja Kārkliņa, mēģinādama izspēlēt kaut kādas sadarbības...
Ai, kā Tev patīk Kārkliņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-13 15:50, pirms 15 gadiem
Gaudums rakstīja: Ai, kā Tev patīk Kārkliņa
Jā, laba spēlētāja, tikai pietrūkst stabila trīspunktu metiena un šajā TTT modelī caurgājiena....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-13 16:07, pirms 15 gadiem
TTT riga Labakas jeee ta turet !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-12-13 16:56, pirms 15 gadiem
jipii rakstīja: Cēsu (vai Priekuļu?) ultras šodien tribīnēs bija nepārspējami
5 sekundes pirms spēles beigām, min pārtraukums, pēc kura pēdējais uzbrukums Cēsīm. Cēsu "ultras" bariem iet uz izeju... viņu fanu sektorā paliek vien pāris cilvēki. NOŽĒLOJAMI. Kurš pateiksies savām spēlētājam, kurš applaudēs (vienalga, ka zaudējums, tik un tā..)? Labi, var parastie skatītāji pie šāda rezultāta skriet mājās, bet ULTRU sektorā? Un uz kurieni tad vini tā visi gāja? autobusu kavēja?

Un saukļi arī.. pasi nespej neko izdomāt, labāk pārveido citu komandu saukļus "Tikai Cēsis, tikai ne Rīga".

Ne viņiem izdoma, ne cieņa pret savām spēlētājām.

     [+] [-]

, 2009-12-13 17:17, pirms 15 gadiem
majas sienas paliidzeja , labi ka vismaz ir saglabata kada intriga!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-13 17:26, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Uzpīpēt gāja. Turpat pie ieejas visi bija sastopami, uzvelkot dūmu!
Īsti fani tomēr sagaidītu spēles beigas, lai vai cik nepatīkams ir rezultāts. Tāpat nenokavētu autobusu atpakaļ uz savu Kļaviņcity.

  -2 [+] [-]

, 2009-12-13 17:42, pirms 15 gadiem
haa2o rakstīja: atceros, ka peec ieprieksheejaas uzvaras, komentaaros gandriiz puse ceesinieku saliida un tik aplika ar suudiem TTT ... laikam kaut kas atspeeleejas...
vai tad cēsinieki ir tie, kuri sāk!?
parasti jau jums patīk paprovocēt un pēc tam tēlot cietējus, vai arī raudāt par leģionārēm Cēsu sastāvā!

  -2 [+] [-]

, 2009-12-13 17:47, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Negribas jau baigi kasīties, un celt kašķi - bet
1) vai cēsniekiem komanda uzsauc ne tikai autobusu, bet arī cigaretes?
2) vai Cēsu mazo fanu vecāki zina, ka viņu mazgadīgie bērni šādos izbraukumos pa 3-4 reizēm divu stundu laikā iet uzpīpēt, vai viņi izglīto tos par šādas rīcības sekām?

Nu tas tā - tiešām negribās, lai tas izskatās kā moralizēšana, bet nu nācijas veselība izskatās apdraudēta, ja tādā vecumā pīpē ik pa pusstundai.
pastaigā pa Rīgu, ne to vien ieraudzīsi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-13 18:04, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Es jau saprotu, ka Cēsis komandā visi grib būt "zīmuļi" un pazīmēties, ka ar tādu "slavenu" komandu ir, bet nu smieklīgi jau izskatījās, ka pusi rezervistu soliņa ieņēmuši veči, taisa gudrus ģīmjus un kad Cēsis zaudē, atkal neapmierināti, ka "viņiem kaunu taisa". Iesaku pārdomāt savu attieksmi, nevis plātīties ar rokām un kaut ko bļaut. Būtu paši uzspēlējuši kaut kad, redzētu, ka nav tik vienkārši. It sevišķi pet spēcīgu pretinieku. Varēja redzēt, ka Cēsis meitenes tas vienkārši izbesī.
Starp citu, fanu vidū jau panesās anekdota, kāpec TTT ir 10 spēlētājas, bet Cēsis - 9. Jo visu soliņu ieņēmuši veči un nav vairs vietas vēl vienai rezervistei.
Skats bija tiešām uzjautrinošs.

Par spēli - skaidrs, ka toni abās komandās nosaka ārzemnieces, nevis mūsu LV spēlētājas, un vel mazāk treneru talants. Izskatījās, ka TTT Eirolīgas pieredze, lai arī negatīvā, ir nākusi par labu, bet Cēsis - uzvaras švakajā Lietuvas līgā, atslābinājušas.

Neesmu nevienas komandas fans, bet tā uzvesties, kā uzvedas abu komandu treneri Nerips un Zvirgzdiņš, var tikai kaut kādi neaudzināti cilvēki. Kaut vai elementāru pieklājību iemācaties pret tiem, kas apkalpo spēli, šajā gadījumā es domāju pilnīgi nepamatotos uzbraucienus tiesnešiem.
Vienbrīd likās, ka gudrais treneris Zvirgzdiņš pat ķer kaifu no tā, "cik es esmu kruts" - es visus varu nolamāt, jo man par to nekas nebūs. Kauns. Izskatījās, ka viņš varētu arī iesist vai iespert Kokainim.
Nerips - arī tas pats. Nedrīkst tā uzvesties, lai kas tu būtu un ko būtu uztrenējis.

Nākošais. Abu komandu fani. Ta arī nesapratu vairakas lietas:
1) Kāpēc Cēsis fani auro par TTT Rīga???
2) Kapēc OSC apsargi vis laik Cēsis lidzjutejus pārvieto no pilnīgi brīva sektora uz malu? Tā kaut kāda radioaktīva zona vai?
spēlētājas abās komandās bija 10..... lai nesāku cepšanās - Cēsis zaudēja, TTT uzvarēja, Petrovs izkrita eksāmenā..... vēlreiz teikšu - Cēsis zaudēja, ne dēl tiesnešiem, protams pašas... bet tiesnesim ir jāmāk fiksēt visi nostaigāti un der arī iemācities lēnām skaitīt līdz trīs... lūdzu ar demagoģiu par līdzjutējiem ar nevajag noņemties, nu nenāk katru dienu uz LSBL mačiem 400 cilvēku, lai kādi viņi ir, bija ok.... Skudrinieku es vēl saprotu te izrunājamies, a kas tas tāds Maijs Klemijs? pirmo reizi redzu pie komentēšanas un jau tik gudrs..... Ja LBS gadus 10 atpakaļ būtu pevērsusi kaut kautkādu uzmanību sieviešu basim, varētu spēlēt ar vietējām, bet... ja gribam kaut cik sakarīgu basi, tad uz vietas mēs pat vienu komandu nesavāktu.... man šī spēlē bija svētki, bija vismaz spēle, lidzjutēji, troksnis. kopā vis ar + zīmi.

  -2 [+] [-]

, 2009-12-13 18:10, pirms 15 gadiem
ibumetins rakstīja: spēlētājas abās komandās bija 10..... lai nesāku cepšanās - Cēsis zaudēja, TTT uzvarēja, Petrovs izkrita eksāmenā..... vēlreiz teikšu - Cēsis zaudēja, ne dēl tiesnešiem, protams pašas... bet tiesnesim ir jāmāk fiksēt visi nostaigāti un der arī iemācities lēnām skaitīt līdz trīs... lūdzu ar demagoģiu par līdzjutējiem ar nevajag noņemties, nu nenāk katru dienu uz LSBL mačiem 400 cilvēku, lai kādi viņi ir, bija ok.... Skudrinieku es vēl saprotu te izrunājamies, a kas tas tāds Maijs Klemijs? pirmo reizi redzu pie komentēšanas un jau tik gudrs..... Ja LBS gadus 10 atpakaļ būtu pevērsusi kaut kautkādu uzmanību sieviešu basim, varētu spēlēt ar vietējām, bet... ja gribam kaut cik sakarīgu basi, tad uz vietas mēs pat vienu komandu nesavāktu.... man šī spēlē bija svētki, bija vismaz spēle, lidzjutēji, troksnis. kopā vis ar + zīmi.
prātīgs komentārs!

     [+] [-]

, 2009-12-13 18:28, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Uzpīpēt gāja. Turpat pie ieejas visi bija sastopami, uzvelkot dūmu!
Tas tiešām bija labs skats kā Cēsu fani no sava fanu sektora bariem pēdējā minūtes pārtraukumā gāja ārā.

Foto: Skaists revanšs

No šeit redzamajiem faniem vien kādu seši palika... tādi mazi un pat pusminūti nevar paciesties līdz spēles beigām.

     [+] [-]

, 2009-12-13 19:15, pirms 15 gadiem
Bija jau interesanta spēle uz visu pārējo spēļu fona,meitenes cīnījas.Pagājušo reiz uzvarēja Cēsis,šodien TTT Rīģa.Arī jaunais treneris varēja uz pozetīvās nots atrādīties saviem darba devējiem. Patīkama spēle! Arī visādi,, zvejnieki,, tādi klusi staigāja gaidot labākus laikus.

     [+] [-]

, 2009-12-13 21:00, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu jā, tāpēc jau es saku, ka negribu, lai to uztver kā moralizēšanu tieši par viena kluba atbalstītājiem... Tā nav vēršanās pret Cēsis.
...kopumā nācijas veselība ir briesmās, tas jāatzīst...
Es domāju,ka te ies runa par basketbolu,ja jau Jūs tā smēķēšana uztrauc,iesaistaties apkarošanā,vai kaut kā tā!
1 2 42 komentāri