Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Ieva Tāre: "Cēsīm pietrūkst līdzīgu spēļu pieredzes"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ieva Tāre: "Cēsīm pietrūkst līdzīgu spēļu pieredzes"
Ieva Tāre
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Spēles beigās spēlējām uz rezultāta starpības noturēšanu, jo tas bija galvenais (uzvarai LSBL regulārās sezonas kopvērtējumā)," Cēsu sieviešu basketbola komandai piekāpjoties "TTT Rīga", bet izcīnot pirmo vietu Latvijas čempionāta pamatturnīrā, teica vienības kapteine un septiņkārtējā valsts čempione Ieva Tāre.

Svētdien uzbrucēja lielāko darba apjomu paveica aizsardzībā, ierobežojot „TTT Rīga” amerikāņu viesspēlētājas Lizas Vilisas aktivitātes. Rīdzinieču leģionāre no spēles realizēja tikai divus no četrpadsmit metieniem (2p 1/6, 3p 1/8) un pārtvēra divreiz mazāk piespēļu, salīdzinot ar iepriekšējām LSBL spēlēm.

Ieva Tāre iemeta četrus no sešiem soda metieniem, izcīnīja 3 atlēkušās bumbas, 2 reizes rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra 2 sāncenšu piespēles, bloķēja 2 pretinieču metienus, 3 reizes kļūdījās, saņēma 1 personisko piezīmi un 6 reizes izprovocēja TTT spēlētājas pārkāpt noteikumus.

„Pirmajā sezonas pusē pierādījām, ka spējam cīnīties ar jebkuru komandu, neskatoties uz to, ka daudzas spēles nav tādā līmenī kā „TTT Rīgai”. Šajā sacensībā varēja redzēt, ka mums pietrūkst līdzīgu spēļu pieredzes,” teica Cēsu kluba kapteine.

„Grūti spriest, ko komandai vajadzētu uzlabot. Vienmēr iespējams atrast lietas uzlabošanai, taču līdz sezonas beigām ir gandrīz pusgads. Svarīgi, lai būtu viena laba spēle nedēļā spēku pārbaudei, lai redzētu, kas ir kas.”

Par nopietnu pretinieku trūkumu pēdējās piecās nedēļās
Uzbrukumā spēlēt bija grūtāk, jo pēdējās nedēļas nebijām aizvadījušas nevienu nopietnu spēli. Visas iepriekšējās sacensības uzvarējām ar lielu punktu starpību, jo pretinieki nebija tik spēcīgi. Ceru, ka Baltijas līgā būs labāka līmeņa spēles un pieradīsim pie nopietnāka spēles stila.

Ievas Tāres apsveikumi Ziemassvētkos Cēsu komandai un līdzjutējiem
Cēsu komandas spēlētājām novēlu būt tikpat foršām, kā bijām līdz šim. Lai visām meitenēm ir laba veselība. Neskatoties ne uz ko, dzīve ir forša, novēlu priecīgus Ziemassvētkus. Cēsu skatītāji, esiet tikpat atsaucīgi, nāciet uz mūsu spēlēm un mēs centīsimies sagādāt daudz priecīgu brīžu.

  -2 [+] [-]

, 2009-12-13 20:11, pirms 14 gadiem
ja neatrunajas KK tad atrunajas visa komanda!ja atminja nevill tad pats KK pirms sezonas attiecas spelet kausos jo tas ir dargi utt...nu tur nu aiziet jusu vajadzigakaa pieredze taka sitiet visus lietuvas ligaa ar +70

     [+] [-]

, 2009-12-13 20:42, pirms 14 gadiem
ja lidzigas speles tiesham būtu nepiecieshamas

  +1 [+] [-]

, 2009-12-13 21:29, pirms 14 gadiem
Tā gan ir tiesa vairāk vai mazāk ...