Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

LSBL iegūst jaunu sponsoru un turpmāk sauksies "Pullman Sieviešu basketbola līga"

Rolands Eliņš

LSBL iegūst jaunu sponsoru un turpmāk sauksies "Pullman Sieviešu basketbola līga"
Foto: Basket.lv

Latvijas Basketbola savienība un viesnīca “Pullman Riga Old Town” noslēgusi sadarbības līgumu par atbalstu sieviešu basketbolam. Turpmāk Baltijas Sieviešu basketbola līgas elites grupas turnīrs notiks sadarbībā ar “Pullman Riga Old Town”, bet LSBL turnīra oficiālais nosaukums būs Pullman Sieviešu Basketbola līga. Līgums paredz sadarbību līdz 2023. gada sezonas beigām.

“Sarežģītajā laikā svarīgi nodrošināt procesu nepārtrauktību – turpināt trenēties un spēlēt," preses konferencē sacīja Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis. "Sieviešu basketbolā pēdējās divās sezonās Latvijas komandu skaits palielinājies no desmit līdz 16 komandām. Pārstāvētas astoņas pilsētas un četras augstskolas, profesionāles un amatieres. Arī daudzas jaunatnes izlašu kandidātes, un LSBL spēlējošā U16 izlase tikko pārliecinoši uzvarēja Baltijas jūras kausa izcīņā. Prieks, ka meiteņu meistarība, sociālās aktivitātes un personību pievilcība tiek novērtētas un varu paziņot, ka sākam sadarbību ar viesnīcu “Pullman Riga Old Town”, kuras atbalsts sekmēs mūsu spēlētāju, komandu un visas līgas popularitāti.”

““Pullman” viesnīcu ķēde visā pasaulē ir ļoti orientēta uz viesu iespējām uzturēt sportisko formu, tāpēc likumsakarīgs ir mūsu atbalsts sporta un basketbola attīstības sekmēšanai," norādīja viesnīcas “Pullman Riga Old Town” vadītājs Valdis Vanadziņš.

"Es neticu nejaušībām dzīvē, tāpēc iespēja sponsorēt tieši sieviešu basketbola līgu ir liels gandarījums turpināt mana vectēva, ilggadēja sieviešu komandu trenera Igora Vanadziņa aizsākto, palīdzot šim sporta veidam attīstīties. Mūs priecēs katrs turpmākais sasniegums, jo būsim devuši savu ieguldījumu sportistu sagatavošanā," noslēgto sadarbību komentēja Vanadziņš.

Latvijas basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks: “Milzīgs paldies viesnīcai “Pullman Riga Old Town”, jo īpaši Valdim Vanadziņam, par personīgi izrādītu interesi atbalstīt Latvijas basketbolu. Šobrīd visā pasaulē ir sarežģīti apstākļi,, tāpēc esmu īpaši gandarīts, ka mums ir parādījusies iespēja atrast vēl vienu atbalstītāju Latvijas basketbolam."

2022. gada sezonā Baltijas sieviešu Basketbola līgas elites grupā spēlē 12 komandas – pa piecām no Latvijas un Lietuvas, kā arī divas no Igaunijas. Latvijas Sieviešu basketbola līgas (turpmāk – Pullman Sieviešu basketbola līgas) turnīrā piedalās 11 komandas no sešām Latvijas pilsētām.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 15:49, pirms 2 gadiem
Pullman? Feministes drīz sarosīsies! Cīnīsies par Pullwoman Sieviešu basketbola līgu.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 16:22, pirms 2 gadiem
Pullman, Pullwoman and Pulltransperson Women Basketball League.

  +2 [+] [-]

, 2022-01-10 17:04, pirms 2 gadiem
Vai tiešām tā viesnīca piedāvā tik lielu summu, lai tās vārdā sauktu līgu? Par kādiem skaitļiem ir runa?

     [+] [-]

, 2022-01-10 17:25, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Vai tiešām tā viesnīca piedāvā tik lielu summu, lai tās vārdā sauktu līgu? Par kādiem skaitļiem ir runa?
Laikam jau rinda ar atbalstītājiem nestāvēja pie LBS durvīm.

     [+] [-]

, 2022-01-10 19:30, pirms 2 gadiem
Pāris numuriņi mēnesī Ja nopietni tad Pulmanns neko nezaudēs, iemetīs varbūt kādu maksimums desmitnieku kontā, bet visu kompensēs uz izvietošanas ar atlaidi rēķina no tā paša LBS.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 20:59, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Vai tiešām tā viesnīca piedāvā tik lielu summu, lai tās vārdā sauktu līgu? Par kādiem skaitļiem ir runa?
viņi vnk apmaksās LBS komunālos

  -1 [+] [-]

, 2022-01-10 23:14, pirms 2 gadiem
Nu ja pandēmijas un vispārēja tūrisma samazināšanās/krīzes laikā viesnīca uzrodas par galveno sponsoru, tad domājiet ar galvu kungi, no kurienes viņiem nauda.

     [+] [-]

, 2022-01-11 08:37, pirms 2 gadiem
boleks rakstīja: Nu ja pandēmijas un vispārēja tūrisma samazināšanās/krīzes laikā viesnīca uzrodas par galveno sponsoru, tad domājiet ar galvu kungi, no kurienes viņiem nauda.
Arī VID cilvēki te? Tev nevis jādomā,bet gan jānoskaidro!

     [+] [-]

, 2022-01-11 11:39, pirms 2 gadiem
aizermans rakstīja: Arī VID cilvēki te? Tev nevis jādomā,bet gan jānoskaidro!
Savas slimās fantāzijas vari paturēt pie sevis. Bet es mierīgāk un ar sapratni uztvertu ja VID būtu LBS sponsors. Man būtu mazāk jautājumu.