Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Ernandess: "Baško ļoti daudz strādā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ernandess: "Baško ļoti daudz strādā"
Gunta Baško un Salamankas "Avenida" Eirolīgas mājas spēlēs izcīnījušas astoņas uzvaras pēc kārtas
Foto: www.perfumeriasavenidabaloncesto.com

"Gunta Baško ir viena no "Avenida" svarīgākajām spēlētājām. Viņa var gandrīz visu – gūt punktus, atņemt bumbas, piespēlēt un cīnīties zem groziem. Gunta ļoti daudz strādā," Salamankas sieviešu basketbola kluba "Avenida" galvenais treneris Hosē Ernandess eSports.lv augstu novērtēja latvietes ieguldījumu veiksmīgajā Eirolīgas sezonā.

„Baško ļoti daudz strādā, un viņas devums aizsardzībā ir liels, tāpēc viņa mums ir ļoti svarīga spēlētāja.”

Šovakar Spānijas vicečempionēm ir sezonas līdz šim svarīgākā spēle – FIBA Eirolīgas pusfināla spēle ar Ungārijas čempionēm „MKB Euroleasing” no Šopronas. Spēle sāksies plkst. 21:30 pēc Latvijas laika un to rādīs Spānijas, Ungārijas televīzijas, kā arī Āzijā „Eurosport” (pēc FIBA Europe informācijas) un citi kanāli.

„Abas komandas spēlē aizsardzības basketbolu,” agrā piektdienas pēcpusdienā pēc komandas metienu treniņa teica Ernandess. „Mums būs svarīgi spēlēt ātri un uzvarēt cīņā par atlēkušajām bumbām, ceram, ka mūsu centra spēlētājas spēs gūt pienācīgu ieguldījumu.”

Pēdējās nedēļās komandu skāris neliels savainojumu vilnis, kura iespaidā piedzīvotas divas neveiksmes cīņās Karalienes kausā un Spānijas virslīgā. „Līdzās Leko Vilingemai, kura savainojusi celi, nelieli savainojumi ir Petrai Stampalijai un Silvijai Domingesai, taču ceram, ka šodien viņas spēlēs labā līmenī, lai arī varbūt nav gatavas par 100%.”

„Mans sapnis ir ar Spānijas klubu spēlēt un uzvarēt FIBA Eirolīgā,” turpina Ernandess. „Ir liels gods un balva „Četru finālā” spēlēt savā laukumā.”

„Šopronas komanda ir jauna, spēlē ļoti drosmīgi, ar labu aizsardzību, tur augstu spēles tempu. Viņām ir arī ļoti labas centra spēlētājas,” vakara pretinieces raksturo Ernandess.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-03 16:23, pirms 15 gadiem
yesss, turam iikshcjus par bashko - vinja var visu izdariit

     [+] [-]

, 2009-04-03 17:56, pirms 15 gadiem
Kaads Eurosport2??
Cikos tad rādīs ja ir vīriešu ulebs?