Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1066, Did:0, useCase: 3

VEF LJBL finālturnīri: pārsteigumi pirmajā dienā

No 24. līdz 26.aprīlim Ādažos, Ogrē un Rīgā risinās pirmie četri VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālturnīri – par valsts jaunatnes čempionāta medaļām cīnās U12 (2003.dzimšanas gads un jaunāki) un Sportland U15 (2000.dzimšanas gads) grupas puiši un meitenes. Piektdien katra komanda aizvadīja pa divām apakšgrupu turnīra spēlēm. Sestdien rīta pusē tiks aizvadītas pēdējās spēles apakšgrupās, bet pēcpusdienā notiks pusfināla spēles (par 1.-4. un 5.-8.vietu). Svētdien – finālspēles par vietām.

Sportland U15 grupa, puiši. Ar divām pārliecinošām uzvarām Ogrē notiekošo finālturnīru sākusi pamatturnīra labākā komanda BJBS „Rīga/DSN”. A apakšgrupā par otro ceļazīmi uz labāko kvartetu sestdien cīnīsies BJBS „Rīga” (4.) un mājinieki BS „Ogre” (5.). B apakšgrupā pamatturnīrā iedibināto rangu tabulu sajaukusi Valmieras (3.) uzvara pār „Ķeizarmežu” (2.) – 53:50. Tiesa, pat uzvarētāji vēl nevar būt pilnīgi droši par vietu pirmajā četriniekā, jo pēdējā dienā zaudējums Ventspils „Sparam” ar 8 punktu starpību valmieriešus vēl var nobīdīt uz trešo vietu.

Sportland U15 grupa, meitenes. Sporta namā „Daugava” A apakšgrupā abās spēlēs uzvatēja pamatturnīra labākā komanda Daugavpils, kam pirmā vieta jau rokā. Par otro vietu sestdien cīnīsies Liepāja (4.) un Jūrmala (8.). B apakšgrupā Rīgas komandu derbijā BJBS „Rīga/TTP-1” (3.) pārspēja BJBS „Rīga/Rīdzene” (2.). Abām komandām ir labas izredzes turpināt cīņu par medaļām, jo konkurentēm – 3.BJSS komandai – sestdien mačā ar TTP vajadzīga uzvara vismaz ar 14 punktu starpību.

U12 grupa, puiši. Ādažos notiekošajā turnīrā pirmajā dienā pa divām uzvarām izcīnījuši mājinieki un Rēzeknes „Ezerzeme”(attiecīgi 1. un 2.vieta sezonas kopvērtējumā). A apakšgrupā uz otro vietu drošākie pretendenti ir jēkabpilieši (4.), B apakšgrupā par otro vietu sestdien cīnīsies „Ķeizarmežs/Sarkandaugava” (3.) – BJBS „Rīga” (7.)

U12 grupa, meitenes. Pirmās dienas notikumi „Rīdzenes” zālē pamatīgi sagrozījuši sezonas laikā iedibināto rangu tabulu. A apakšgrupā ar divām uzvarām pirmo vietu jau nodrošinājusi BJBS „Rīga/Jugla” (4.vieta pamatturnīrā). Sestdien par otro vietu cīnīsies „Kolibri/47.vsk. (1.) – BJBS „Rīga/Rīdzene” (5.). B apakšgrupā divas uzvaras izcīnīja Tukuma basketbolistes (2.) uz otro vietu reālākās pretendentes ir Rīgas 3.BJSS (3.).   

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 12:22, pirms 9 gadiem
vai būs arī video tiešraides no medaļu cīņām?