Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies Swedbank LJBL sezonas atklāšanas konkurss

Atklājot jauno sezonu, Swedbank LJBL izspēlēja konkursu. Pareizi atbildot uz visiem jautājumiem bija iespēja laimēt orģinālo Molten ādas basketbola bumbu un citas vērtīgas balvas.

Dalībniekiem vajadzēja atbildēt uz desmit konkursa jautājumiem (pareizās atbildes tagad var redzēt, konkursa pieteikuma failā uzspiežot Piedalīties konkursā http://basket.lv/sljbl/polls/253) un papildjautājumi: kas ir Swedbank Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas ģenerālsponsori un cik pilnīgi pareizas atbildes tiks iesniegtas?

Uz visiem jautājumiem pareizi atbildējuši deviņi lietotāji. Vistuvāk šim skaitlim bija minējis lietotājs djuks (10), kurš arī saņem galveno balvu - oficiālo spēļu bumbu Molten.

Otrās vietas ieguvējs -  pareizi atbildēti jautājumi un otrais precīzākais minējums (7) - muris112 tiek pie Golden State Warriors cepures.

Trešā vieta edzis88 (visas atbildes pareizas un minējums, ka pilnīgi pareizi atbildēs 6 lietotāji) un balvā divas biļetes uz kinoteātri Forumcinemas.

Visi trīs uzvarētāji saņem arī sporta kluba Panatta dāvanu karti.

Paldies visiem dalībniekiem, apsveicam laimīgos uzvarētājus un novēlam veiksmīgu jauno basketbola sezonu!