Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Colgate U13 grupā pamatturnīra pēdējā posmā noskaidros finālistus

Sestdien un svētdien Ogrē, Rīgā (Teikas vidusskolā), Saldū, Rēzeknē un Gulbenē risināsies Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas Colgate U13 grupas trešā posma trešās kārtas spēles. Tiks noskaidrotas astoņas komandas, kuras no 26. līdz 28.aprīlim finālturnīrā Liepājā cīnīsies par čempionu titulu un astoņas komandas, kuras cīnīsies par 9.-16.vietu noslēguma tabulā un četrām ceļazīmēm uz U14 grupas pirmo divīziju 2014.gada sezonā.

 

Colgate U13 grupas čempionātā pirmajā posmā tika izspēlēti reģionālie turnīri četrās grupās, otrajā posmā savā starpā spēlēja kaimiņu reģionu komandas (labākās ar labākajām, otrais ešelons ar otro utt.).

Trešajā posmā komandas pēc iepriekš sasniegtajiem rezultātiem sadalītas četrās grupās (1.-8., 9.-16. utt.), katras ietvaros izspēlējot trīs turnīrus. Katras grupas ietvaros divu dienu turnīrā komandas vispirms aizvada trīs spēles apakšgrupās, bet pēc tam noskaidro vietu sadalījumu.

Situācija kopvērtējumā pēc trešā posma pirmajām divām kārtām - pielikumā.