Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-23 3x3 basketbola izlases Nāciju līgas trešajā posmā nesasniedz finālus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas U-23 3x3 basketbola izlases Nāciju līgas trešajā posmā nesasniedz finālus
Aleksa Gulbe. Foto: FIBA

LETA. Latvijas U-23 vīriešu un sieviešu 3x3 basketbola izlases piektdien Nāciju līgas "Europe-4" grupas trešajā posmā nesasniedza finālus.

Latvijas U-23 vīriešu izlase, kuras rindās spēlē Ričards Vitoļskis, Norberts Strautiņš, Mārcis Osis un Kristaps Čavars, grupā ar 21:10 uzvarēja Īriju un ar 16:18 zaudēja Ukrainai. Abās spēlēs rezultatīvākais bija Osis, kurš guva attiecīgi astoņus un septiņus punktus.

Latvijas U-23 sieviešu izlase, kuras sastāvā ir Aleksa Gulbe, Ketija Vihmane, Anita Miķelsone un Laura Okuņeva, grupā ar 20:11 pieveica Īriju un ar 11:13 atzina Čehijas pārākumu. Gulbei šajos mačos astoņi un seši punkti.

Vīriešu un sieviešu turnīros nepārspēti bija Polijas 3x3 basketbolisti.

Pirmajā posmā Latvija uzvarēja sieviešu turnīrā, bet otrajā - vīriešu turnīrā.

Komandas turnīrā vada treneri Ainars Zvirgzdiņš un Ritvars Kauliņš.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-28 22:50, pirms gada
Triju posmu summā vīriešiem dalīta 1./2.vieta ar Čehiju, bet sievietēm, ja nekļūdos, kopvērtējumā sanāk 3.vieta! Kopš Latvija piedalās nāciju līgā, šie ir labākie rezultāti pagaidām, bet ir kur augt, kā jau vienmēr!