Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

EYOF: Latvijas 3x3 basketbolistiem trīs uzvaras četrās spēlēs

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

EYOF: Latvijas 3x3 basketbolistiem trīs uzvaras četrās spēlēs
Kristiāns Armanovs. Foto: EYOF

LETA. Latvijas 3x3 basketbola vīriešu izlase otrdien Mariborā Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā svinēja uzvaru abās grupas spēlēs, bet sieviešu vienība izcīnīja vienu uzvaru divas spēlēs.

Latvijas vīriešu izlase, kuru pārstāv Kristiāns Armanovs, Nils Biģelis, Jānis Censonis un Kristians Artis Pastors, ar 18:13 pieveica Šveici un ar 21:12 - Grieķiju.

Pēdējā grupas spēlē ceturtdien Latvija tiksies ar Serbiju, kas otrdien ar 19:16 uzvarēja Grieķiju un ar 22:10 sagrāva Šveici. Latvija un Serbija jau nodrošinājušas vietu ceturtdaļfinālā.

Sieviešu turnīrā, kur Latviju pārstāv Annija Brence, Madara Ķilpe, Andīna Samanta Sudmale un Megija Zeltiņa, ar 17:13 uzvarēja Šveici un ar 12:16 zaudēja Spānijai.

Ceturtdien grupas pēdējā mačā latvietes tiksies ar Vāciju, kura otrdien ar 13:16 zaudēja Spānijai un ar 16:6 sagrāva Šveici.

Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls gan ziemā, gan vasarā pulcē jaunos atlētus vecumā no 14 līdz 18 gadiem.

Latviju Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā pārstāv 48 atlēti, kuri sacentīsies astoņos sporta veidos. Latvija ir pārstāvēta 3x3 basketbolā, džudo, peldēšanā, skeitbordā, tenisā, vieglatlētikā, vingrošanā, kā arī MTB un šosejas riteņbraukšanā.

Pērn Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls norisinājās Slovākijas pilsētā Banska Bistricā, tajās piedaloties 34 Latvijas pārstāvjiem. Latvijas sportistiem izdevās izcīnīt trīs godalgas.

Eiropas Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls, kurās piedalās jaunie sportisti no 48 Eiropas valstīm, Mariborā norisināsies no līdz 29.jūlijam.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-25 23:34, pirms 11 mēnešiem
Statistika nav pieejama?