Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Beijing" ar Miezi un Lasmani sastāvā nepārvar 3x3 basketbola "Challenger" turnīra 1/4 finālu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

"Beijing" ar Miezi un Lasmani sastāvā nepārvar 3x3 basketbola "Challenger" turnīra 1/4 finālu
"Beijing" komanda. Foto: FIBA

LETA. Latvijas 3x3 basketbola spēlētāju Kārļa Lasmaņa un Naura Mieža pārstāvētā "Beijing" svētdien nepārvarēja "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu.

"Beijing", kas turnīrā izsēta ar otro numuru, ceturtdaļfināla spēlē ar rezultātu 14:21 atzina Serbijas komandas "Partizan" (4.) pārākumu.

Lasmanis izcēlās ar deviņiem gūtiem punktiem un Miezis pievienoja divus punktus.

Apakšgrupā sestdien "Beijijng" ar 21:19 pagarinājumā pārspēja Saūda Arābijas komandu "Jeddah" (10.) un ar 19:21 piekāpās "Marijampole" (7.) no Lietuvas.

Kvalifikāciju sestdien nepārvarēja "Rīga", kuras sastāvā šoreiz bija Edgars Krūmiņš un Agnis Čavars, kā arī divi ķīniešu spēlētāji.

"Rīga" (5.) vispirms ar 21:5 pārspēja Kataras komandu "Al Bidda" (14.), bet izšķirošajā mačā ar 15:21 atzina ASV vienības "Omaha" (11.) pārākumu.

Šajā turnīrā komandas cīnās arī par trīs ceļazīmēm uz Abū Dabī "Masters" turnīru, kas norisināsies oktobra beigās.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-09-24 21:43, pirms 7 mēnešiem
Tiesnešu debīlisms un tizlošanās bija galvenais iemesls kāpēc Beijing komanda zaudēja Partizan komandai 1/4 Finālā. Priekš šitajiem tiesnešiem tas bija tikai tad noteikumu pārkāpums, ja Beijing komandas spēlētāji taisīja jebkādu kontaktu ar Partizan komandas spēlētājiem. Šitie debīlie tiesneši arī nefiksēja vairākus nostaigātus, nenotīrītas bumbas, autus un piezīmes uzbrukumā un aizsardzībā Partizan komandai, taču to visu viņi Beijing komandai fiksēja. Es ceru ka šitos negodīgos un tizleņus ne tiesnešus FIBA atlaidīs no darba. Pēdējā laikā ar katru turnīru 3*3 tiesneši kļūst aizvien debīlāki un debīlāki. Nu neprot viņi vairs taisnīgi mačus tiesāt.