Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Divi labāko trijniekā 3x3 rangā: Miezis otrais, bet Lasmanis trešais

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Divi labāko trijniekā 3x3 rangā: Miezis otrais, bet Lasmanis trešais
Nauris Miezis. Foto: FIBA

LETA. Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis jaunākajā pasaules 3x3 basketbola rangā ieņem otro un trešo vietu, pirmdien vēsta Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA).

Miezis, kurš ilgāku laiku atradās pirmajā vietā, atkāpies uz otro vietu ar 691,506 punktiem, bet trešajā vietā ierindojas Lasmanis ar 688,362 punktiem. Augstāko pozīciju ar 698,016 punktiem ieņem olimpisko spēļu bronzas medaļnieks serbs Strahinja Stojačičs.

Agnis Čavars, kurš novembra sākumā bija piektajā vietā, ar 572,856 punktiem atkāpies uz astoto vietu. Par četrām vietām noslīdējis Edgars Krūmiņš (21.), bet vienu vietu uz leju noslīdējis Artūrs Strēlnieks (27.vieta). Vēl labāko simtniekā ir Guntars Strāķis, kurš ieņem 92.vietu.

Komandu vērtējumā "Rīga" joprojām atrodas līderpozīcijās, apsteidzot Serbijas vienību "Ub", bet trešo vietu saglabā Serbijas "Liman".

Sievietēm labākā Latvijas spēlētāja Janeta Rozentāle noslīdējusi divas vietas zemāk un ieņem 65.vietu, 67.vietu - Raivita Koreņika, 75.vietu - Anete Blūma un 123.vietu - Laura Okuņeva.

Pirmajā vietā joprojām ir spāniete Sandra Igeravide, kurai seko vācietes - Sonja Greinahere un Svenja Brunkhorsta.

U-23 rangā no latviešiem visaugstāk ir Niks Niklāvs Višņēvičs, kurš ieņem 31.pozīciju, bet sieviešu konkurencē šajā vecuma grupā 30.vietu ieņem Rozentāle, kurai seko Koreņika.

U-18 rangā Mārcis Osis noslīdējis divas vietas zemāk un ieņem 30.vietu, bet sievietēm augsto septīto vietu ir saglabājusi Enija Ķīvīte, piekāpjoties vien pa divām Vācijas, Nīderlandes un Baltkrievijas basketbolistēm.

Izmantotie resursi:
LETA