Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Rīgas un Pekinas 3x3 komandas zaudē Kvebekas Izaicinājuma turnīra 1/4 finālā

Agris Suveizda

Rīgas un Pekinas 3x3 komandas zaudē Kvebekas Izaicinājuma turnīra 1/4 finālā
Artūrs Strēlnieks aizsardzībā. Foto: FIBA

LETA. Latvijas 3x3 basketbola spēlētāju pārstāvētās "Rīga" un "Beijing" komandas svētdien cieta zaudējumu Kvebekas "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā.

Turnīrā ar trešo numuru izsētā "Rīga", kurā bez Edgara Krūmiņa un Artūra Strēlnieka ir arī divi Ķīnas sportisti, ar 11:18 piekāpās "Amsterdam". "Rīga" sastāvā rezultatīvākais ar pieciem punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm bija Strēlnieks, bet Krūmiņš vienam punktam pievienoja piecas rezultatīvas piespēles un četras atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka C apakšgrupā "Rīga" ar 20:21 zaudēja "Pasig" komandai (12.) no Filipīnām un ar 21:19 pārspēja "Wuxi" (6.) komandu ar diviem ķīniešiem un serbu sastāvā. Rīdzinieki šoreiz spēlēja bez sava līdera Miroslava Pašajliča.

"Beijing" (2.) ar Kārli Lasmani un Nauri Miezi ierindā ceturtdaļfinālā divu Ķīnas komandu duelī ar 19:21 piekāpās "Futian". Lasmanis sakrāja deviņus punktus un piecas atlēkušās bumbas, bet Miezis pieciem punktiem pievienoja četras rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka B apakšgrupā "Beijing" ar 21:19 pārspēja "Omaha" no ASV (10.) un ar 20:21 zaudēja citai ASV vienībai "NY Harlem" (7.). Spītējot apakšgrupā piedzīvotajiem zaudējumiem, abas komandas ne tikai iekļuva ceturtdaļfinālā, bet arī uzvarēja savās grupās.

Šajā turnīrā komandas cīnās par trim ceļazīmēm uz septembra nogalē gaidāmo Sebu "Masters" turnīru.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-08-21 09:00, pirms 10 mēnešiem
Priekš kam Rīgas sastāvā vajag kaut kādus ķīniešus?! Vai tad uz vietas nav pietiekami labu spēlētāju? Vai arī komandu sponsorē Ķīnas uzņēmumi?