Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

RSU 3x3 basketbolistes uzvar Eiropas studentu čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RSU 3x3 basketbolistes uzvar Eiropas studentu čempionātā
Luīze Šepte. Foto: Renārs Koris

ETA. "Rīgas Stradiņa universitātes" (RSU) sieviešu 3x3 basketbola komanda, kuras sastāvā ir Paula Cirša, Anita Miķelsone, Luīze Šepte un Una Šteinharde, pirmdien Debrecenā uzvarēja Eiropas universitāšu spēļu turnīrā.

Finālspēlē Latvijas kvartets ar rezultātu 21:17 guva virsroku pār Valensijas Universitātes studentēm.

Apakšgrupā latvietes uzvarēja augstskolu komandas no Žironas, Horvātijas un Ivanofrankivskas, bet zaudēja Heidelbergas 3x3 basketbolistēm. Astotdaļfinālā RSU ar 13:9 pārspēja lietuvietes, ceturtdaļfinālā ar 16:15 uzveica Katalonijas universitātes pārstāves, bet pusfinālā ar 17:5 bija pārākas pār Ivanofrankivskas komandu.

Vīriešu turnīrā RSU komanda ar Ginteru Ansi Blumbergu, Mārtiņu Krūmiņu, Ņikitu Kuzņecovu un Dāvi Matīsu Žildi sastāvā, apakšgrupā pārspēja komandas no Ķelnes un Debrecenas, taču zaudēja studentiem no Zagrebas, Olomoucas un Nantes. Astotdaļfinālā latviešu kvartets ar 19:21 zaudēja Vītauta Dižā Universitātes basketbolistiem no Kauņas.