Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Pekina ar Miezi un Lasmani sastāvā Dohā sasniedz "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu

Agris Suveizda

Pekina ar Miezi un Lasmani sastāvā Dohā sasniedz "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu
Kārlis Pauls Lasmanis. Foto: https://worldtour.fiba3x3.com/

LETA. Latvijas 3x3 basketbola spēlētāju Kārļa Lasmaņa un Naura Mieža pārstāvētā "Beijing" otrdien Katarā uzvarēja abās grupu turnīra cīņās un iekļuva "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā.

"Beijing", kas turnīrā izsēta ar ceturto numuru, pirmajā C grupas mačā ar 22:7 sagrāva mājinieku vienību Dohas "Expo" (13.). Lasmanis guva astoņus punktus, Miezis sakrāja četrus punktus un četras rezultatīvas piespēles, bet rezultatīvākais komandā ar deviņiem gūtiem punktiem bija Juaņbo Džu. Pretiniekiem piecus punktus guva Dejans Janjičs.

Otrajā mačā latviešu pārstāvētā vienība ar 22:12 sagrāva Mongolijas komandu Ulanbatoras "MMC Energy" (5.). Miezis, kurš ar precīzu tālmetienu trīs ar pusi minūtes pirms spēles laika beigām panāca uzvaru, guva desmit punktus, bet Lasmanis iemeta sešus punktus. Pretiniekiem pa četriem punktiem guva Stīvs Sers un Delgernjams Davāsambū.

Ceturtdaļfinālā "Beijing" tiksies ar A grupas otrās vietas ieguvēju, par otro vietu grupā cīnoties Japānas komandai no Ucunomijas (9.) un vēl vienai Mongolijas vienībai "Sansar MMC Energy" (8.). Šajā turnīrā komandas cīnās arī par trim ceļazīmēm uz Abū Dabī "Masters" turnīru, kas norisināsies oktobra beigās.


Izmantotie resursi:
LETA