Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Vējonis: "Anetes pārdomas turpinās, ir iespēja strādāt basketbola labā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vējonis: "Anetes pārdomas turpinās, ir iespēja strādāt basketbola labā"
Anete Jēkabsone-Žogota un Raimonds Vējonis pirms balsojuma. Foto: LTV1

Latvijas Basketbola savienības (LBS) jaunievēlētais prezidents Raimonds Vējonis aizvadījis pirmo nedēļu šajā amatā. Pašmāju basketbola vadītājs cer, ka Anete Jēkabsone-Žogota negaidīs četrus gadus un nāks strādāt, lasāms šodienas "Latvijas Avīzē".

Vēlēšanās bijušais valsts prezidents saņēma 34 balsis, bet basketbola leģenda izpelnījās par 20 mazāk. Vējoņa uzvaras dienā Anete sūdzējās par priekšvēlēšanu kampaņas intrigām un atteicās no piedāvājuma darboties LBS padomē.

Jēkabsonei-Žogotai tā nebija vienīgā iespēja strādāt iemīļotajā sporta veidā. Ar laiku zaudējuma rūgtums krietni vien mazināsies, un prezidents vēlas viņu redzēt savā komandā. "Viņa prasīja pārdomu laiku, un tas vēl nav beidzies," akcentē Raimonds Vējonis. "Jebkurā brīdī viņu gribētu strādājam basketbola labā. Anete deklarēja, ka ļoti vēlas strādāt basketbolā, un viņai šāda iespēja ir."

Vējonis aizvadījis pirmo nedēļu LBS prezidenta amatā. Bet ko gribētu redzēt mūsu basketbolā pēc četriem gadiem? Latvijas basketbola vadītājs sola, ka tiks uzcelta basketbola halle, vīriešu valstsvienībai jau būs pieredze Pasaules kausa finālturnīrā, bet uz Parīzes olimpiskajām spēlēm mūsu basketbolisti brauks kā pretendenti uz godalgām.

Kā zināms, 2015. gada 3. jūnijā Raimonds Vējonis tika ievēlēts par Latvijas Valsts prezidentu. Šajā amatā nostrādāja līdz 2019. gada 8. jūlijam. Tagad pieņēmis jaunu izaicinājumu.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Latvijas Avīze", Māris Siliņš

Jēkabsonei-Žogotai tagad ir jānāk strādāt Latvijas Basketbola savienībā?

  • 201

  • 79

  • 81


 +14 [+] [-]

, 2020-01-30 14:43, pirms 4 gadiem
Ir jāpalīdz Latvijas basketbolam, nav citu variantu. Anete, nāc strādāt!
Slēpts komentārs: ingars31

 +14 [+] [-]

, 2020-01-30 14:46, pirms 4 gadiem
Anetes komanda bija pārāk vienpusēja, faktiski Jaunupa un Lauvas kompānija. Loģiski padomājot, nebija reālu cerību ievēlēties. Basketbola sabiedrība nobalsoja par neitrālāko kandidātu.

 +13 [+] [-]

, 2020-01-30 14:53, pirms 4 gadiem
AJŽ par ģenerālsekretāri! Tas būtu superīgs risinājums.

  +5 [+] [-]

, 2020-01-30 15:00, pirms 4 gadiem
Sound rakstīja: AJŽ par ģenerālsekretāri! Tas būtu superīgs risinājums.
sākumā labāk kā sekretāre
ja sevi pierādīs, tad "ģenerāl" uzšuve

  +6 [+] [-]

, 2020-01-30 15:07, pirms 4 gadiem
Nepamatoti sasējusies ar liberāļiem, viņa nav tāda!!
Slēpts komentārs: striker
Slēpts komentārs: zanessa

  +6 [+] [-]

, 2020-01-30 15:10, pirms 4 gadiem
Cik var viļāt vienu un to pašu? Ja būtu gribējusi tad jau sen varēja iesaistīties kādos reālos darbos LBSā! Varianti taču bija, bet nē Domē pogas spaidīt vieglāk. Tagad lūpa uzmesta. Lai mācās kaut vai no Baško kā veidot savu karjeru nevis no pelēkajiem kardināliem.
Slēpts komentārs: striker

  +4 [+] [-]

, 2020-01-30 15:24, pirms 4 gadiem
Vējoni, tu esi vecis vai neesi? Aizej taču pie Anetes ar torti un rožu klēpi, un tad viņa izkusīs un piekritīs.

     [+] [-]

, 2020-01-30 15:52, pirms 4 gadiem
Nu, nezinu par tām AŽJ spējām strādāt darbu....viņa tak grib tikai būt priekšniece un domā, ka strādās citi....
Tagad jukas Rīgas Domē....tur notiek cīņa, kuru varētu izmantot basketbola labā un konkrēti -TTT labā...kāpēc Anete nav vēl izmantojusi savu balsi un pievienojusies tiem, kas par TTT ? ....pofig to Jaunupu, ja var palīdzēt basketbolam, TTT? bija tak tur jauna frakcija, kas atdalījās no Jaunupa "Par" un atbalstīja Burovu....varbūt vajadzēja pievienoties tai? ..tad vismaz var redzēt, ka Anete strādā ar savu galvu un ir rūpe par basketbolu!
Tagad gan viss tur ir palaists vējā...

 +11 [+] [-]

, 2020-01-30 16:27, pirms 4 gadiem
Tagad arī visi varēs pārliecināties, vai Anetei patiešām rūp Latvijas basketbola nākotne, vai viņa bija/ir Jaunupa marionete.

  +7 [+] [-]

, 2020-01-30 16:37, pirms 4 gadiem
Calvin rakstīja: Tagad arī visi varēs pārliecināties, vai Anetei patiešām rūp Latvijas basketbola nākotne, vai viņa bija/ir Jaunupa marionete.
Comment of the Year
Slēpts komentārs: bondža

  +2 [+] [-]

, 2020-01-30 17:11, pirms 4 gadiem
bondža rakstīja: Ja pirmsvēlēšanu kampaņā un vēlēšanās nebūtu jijuši vieni un vienīgi uzmetieni no Vējoņa puses Anetes virzienā, tad noteikti Anetei būtu jāiet. Bet patreizējā situācijā Anetei tur nav ko darīt. Gan jau Anete pari to saprot, un strādāt neies vienā konandā ar tiem, kuri piekopj aizkulišu un netīrās spēles..
Nu pastāsti, pastāsti par tiem uzmetieniem. Publiskajā telpā es neko tādu nemanīju.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-30 17:25, pirms 4 gadiem
bondža rakstīja: Ja pirmsvēlēšanu kampaņā un vēlēšanās nebūtu jijuši vieni un vienīgi uzmetieni no Vējoņa puses Anetes virzienā, tad noteikti Anetei būtu jāiet. Bet patreizējā situācijā Anetei tur nav ko darīt. Gan jau Anete pari to saprot, un strādāt neies vienā konandā ar tiem, kuri piekopj aizkulišu un netīrās spēles..
paklau, paskaties uz Saeimas vēlēšanām - tur tak, piemēram, NA uzmet Vienotību un otrādi, bet pēc vēlēšanām strādā kopā...
Vienīgi es domāju, ka viņa nav strādātāja, un jēgas būtu maz no viņas...

  -1 [+] [-]

, 2020-01-30 17:35, pirms 4 gadiem
ar ko tad lai azis doma-ar ko...

  +2 [+] [-]

, 2020-01-30 18:10, pirms 4 gadiem
Aneti par ģensekretāri! Kas Vējoni basketbola Pasaulē pazīst?

  -3 [+] [-]

, 2020-01-31 10:32, pirms 4 gadiem
Labaak nevajag,vinja lai iemaacaas sakariigi runaat un tad var saakt domaat ,ne vienmeer labs sportists var buut vadiitaajs un te ir tas ---- negadiijums, kaa uz delnas
Dabiigi Vejonis ,kaa dzzentelmenis iztaisija reveransu ,bet kopumaa Anetei vajadzeetu runas kursus izziet ...

  -2 [+] [-]

, 2020-01-31 11:35, pirms 4 gadiem
Es būtu par Aneti LBS ģenerālsekretāra amatā, ja viņa būtu pierādījusi spēju rīkoties Rīgas Domes krīzes brīdī, kad Ušakovu, Ameriku pieķēra RS trolejbusu afērā un šie notinās uz Eiropu.
Tad, kad ievēlēja Burovu un Saskaņa sašķēlās, viņai vajadzēja meklēt iespēju atbalstīt TTT....varbūt vajadzēja Burovam par savu balsi pieprasīt TTT kluba prezidenta amatu un lielāku finansējumu klubam, lai, piemēram, varētu noturēt klubā Vītolu...daži deputāti tak izveidoja savu bloku "Rīgai", ja Anetei būtu savs mugurkauls un prasme rīkoties sarežģītās politiskās situācijās, tad viņa derētu ģenerālsekretāra amatam un viņa to būtu pierādījusi....patreiz neticu viņas darba spējām vadīšanā...un nepārprotami viņa bija šī gadsimta labākā latviešu basketboliste!