Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Milss lokauta laikā spēlēs Austrālijā

Milss lokauta laikā spēlēs Austrālijā
Patriks Milss
Foto: The Oregonian

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Portlendas "Trail Blazers" saspēles vadītājs Patriks Milss lokauta laikā nolēmis atgriezties Austrālijā, kur pievienojies vietējam klubam Melburnas "Tigers".

Milsam esot bijuši krietni izdevīgāki piedāvājumi no vairākiem Eiropas klubiem, bet spēlētājs no tiem atteicies, lai spēlētu Austrālijas klubā Melburnas "Tigers" no Nacionālās Basketbola līgas (NBL). Paredzams, ka 23 gadus vecais Milss Austrālijā uzkavēsies tik ilgi, kamēr NBA turpināsies lokauts. Klubu basketbola sezona Austrālijā sāksies 7. oktobrī, kad sāksies NBL spēles, bet tā noslēgsies martā.

Milss tika izvēlēts 2009. gada NBA draftā, kad ar 55. numuru viņu paņēma Portlendas "Trail Blazers", kur viņš nospēlējis divas sezonas. Savukārt spēlētāja pirmais nopietnais pieteikums spēlēšanai NBA bija 2008. gada Olimpiskajās spēlēs, kad bija viens no labākajiem spēlētājiem Austrālijas sastāvā.

Pašreiz Milss kopā ar Austrālijas izlase gatavojas Olimpisko spēļu kvalifikācijas spēlēm, kur septembra sākumā pretī stāsies Jaunzēlande. Vietu Olimpiskajās spēlēs iegūs tā komanda, kas uzvarēs sērijā līdz divām uzvarām. Milsa atgriešanās mājās tiek uzskatīta par vienu no pēdējā laika lielākajiem notikumiem Austrālijas sportā. Tas tiek salīdzināts ar austrāliešu futbola zvaigznes Herija Kjūvela atgriešanos Austrālijā, kur viņš pievienojies Melburnas "Victory".

Izmantotie resursi:
Sportal - Sports News - Live Scores -...

     [+] [-]

, 2011-08-29 16:33, pirms 13 gadiem
man vislabāk patīk tas OS kvalifikācijas turnīrs - divreiz uzvari "kiwijus" un kārtējo reizi esi olimpiādē...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-29 16:46, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: man vislabāk patīk tas OS kvalifikācijas turnīrs - divreiz uzvari "kiwijus" un kārtējo reizi esi olimpiādē...
OS Austrālija savam reģionam kaunu nedara,startē parasti diezgan labi un Jaunzelande arī nav nekāda vājā,ja nemaldos nesenā PČ izcīnija ceturto vietu.

     [+] [-]

, 2011-08-29 16:57, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: OS Austrālija savam reģionam kaunu nedara,startē parasti diezgan labi un Jaunzelande arī nav nekāda vājā,ja nemaldos nesenā PČ izcīnija ceturto vietu.
es jau nesaku, ka viena vai otra komanda būtu vāja - vienkārši tas pats izspēles princips tāds savdabīgs. gatavojies divām spēlēm ar vienu pretinieku, pie tam tādu, kura spēle vairs ne ar ko pārsteigt nevar, jo zini to no galvas... Eiropas vai Amerikas komandām ceļš uz OS tomēr ir sarežģītāks.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-29 18:15, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: man vislabāk patīk tas OS kvalifikācijas turnīrs - divreiz uzvari "kiwijus" un kārtējo reizi esi olimpiādē...
kjipa tik viegli.ej un uzvari.....

     [+] [-]

, 2011-08-30 12:15, pirms 13 gadiem
zato vinji nevar pa 20ls ar rayanairu uz Londonu aizmaukt kad ienak praataa vai pa 19ls uz Stokholmu ar praami aizmaukt padzerstiit...

Nav nemaz tik salda dziive tiem Austraaliem arii jo taalu no visa dziivo...