Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Entonijs uz Ņūdžersiju?

Entonijs uz Ņūdžersiju?
Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Denveras "Nuggets" turpina izskatīt variantus, kur varētu aizmainīt savu līderi Karmelo Entoniju, kas vēloties mainīt komandu. Iespējama ir Entonija došanās uz Ņūdžersijas "Nets".

"Nuggets" klubs esot iesaistījies pārrunās, kuru rezultātā varētu tikt noslēgts darījums ar četrām iesaistītajām komandām. Darījuma centrālā persona Karmelo Entonijs tādā gadījumā pārietu uz Ņūdžersijas "Nets" klubu. Tomēr darījums notiktu tikai, ja Entonijs apstiprinātu Ņūdžersijai nodomus pagarināt līgumu ar šo klubu. Pēc gaidāmās sezonas Entonijs kļūs par brīvo aģentu, tāpēc saprotams, ka "Nets" vēlas redzēt Entoniju savā sastāvā uz vairāk kā vienu gadu.

Pagaidām tiek izskatīts tāds variants, kurā "Nuggets" par Entoniju iegūtu Deriku Feivorsu (šīgada NBA drafta trešais numurs), krievu uzbrucēju Andreju Kiriļenko, kā arī dažas pirmās kārtas izvēles no nākamajiem draftiem.

Lai iegūtu Entoniju, "Nets" nāktos šķirties arī no saspēles vadītāja Devina Harisa, kurš pārceltos uz Šarlotes "Bobcats". Savukārt "Bobcats" aizmainītu francūzi Borisu Diāvu uz Jūtas "Jazz". Intensīvas pārrunas par šādu iespējamo darījumu sākās jau ceturtdien, bet šodien tās turpinās. Kāds būs iznākums, redzēsim jau pavisam drīz, jo minētie klubi grib zināt savus sastāvus vēl pirms treniņnometņu sākumiem, kas gaidāmi pēc dažām dienām.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +8 [+] [-]

, 2010-09-24 20:59, pirms 14 gadiem
visvairak iegutu Bobcats jo vini zaude tikai Diawu bet iegus perspektivo Harrisu!!! es ta domaju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: AIR23

  +2 [+] [-]

, 2010-09-24 21:23, pirms 14 gadiem
AIR23 rakstīja: Uz Bulls lai iet Nets tak necīnīsies par Playoffiem!!!1!
Nu nevar spriest par komandu pēc vienas ļoti neveiksmīgas sezonas !!!
Ja Carmelo pievienosies komandai tā būs cita komanda

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 21:39, pirms 14 gadiem
Nu tak padomā loģiski Carmelo viens nepavilks viens Nets lidz pleyoff, bet ar bulls speletaju pieredzi sogad ir labs pat loti labas iespejas tikt talak ka citus gadus.Bet jautājums ir vai Bulls vel ir lidzekli un Carmelo pats bus ar mieru spelet nets tak es saubos ka nuggets dos carmleo Nets!!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 21:50, pirms 14 gadiem
Nākamais "Kārters" ?

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 21:52, pirms 14 gadiem
Nets variants ir pagaidām labākais... Knics nav drafta izvēļu ko iedot, un Bulls negrib atdot Noah... Pārējie tikai tāpat vien interesējās...

Par tiem Playoff atgādināšu, ka Entonija iegūšana būtu pirmais solis ceļā uz kaut ko lielu... Knics un Nets ierobežo tikai algu griesti - abas ir ar Šlesera ambīcijām, un iegūstot Entoniju, pēc tam viņu nodrošināt ar labiem palīgiem būtu vieglāk, nevis otrādi, kad reāli vispirms tiek piemeklēts palīgu klāsts, taču nav zvaigznes...

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 22:09, pirms 14 gadiem
Zhel ka tads labs NBA brends kaa Denvera paliks bez nekā, jo Billaps ar parejiem nu nespes konkurēt rietumos par augstām vietām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-24 23:10, pirms 14 gadiem
Entonijs būs Jazz, bet Kiriļenko Nets. Manuprāt šāds variants ir daudz reālāks, jo Nets jaunais īpašnieks iegūst tautieti sev, bet Entonijs klubu, kuram ir potenciāls izveidot čempionu komandu.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-25 00:07, pirms 14 gadiem
Quim rakstīja: Entonijs būs Jazz, bet Kiriļenko Nets. Manuprāt šāds variants ir daudz reālāks, jo Nets jaunais īpašnieks iegūst tautieti sev, bet Entonijs klubu, kuram ir potenciāls izveidot čempionu komandu.
Runa jau iet nevis par Tautiešiem un potenciāliem, bet par finansiālajām iespējām

  -1 [+] [-]

, 2010-09-25 00:12, pirms 14 gadiem
es tikai skaļi sapņoju,bet man jau liekas,ja Magic spētu kaut ko izštukot un dabūtu Entoniju Kārtera vieta tad man jau liekas,ka būtu ideāla atbilde Heat,Howards,Entonijs,Nelsons pluss vēl rezervisti,man jau liekas ka sastāvs būtu spēcīgāks

  +2 [+] [-]

, 2010-09-25 09:44, pirms 14 gadiem
Ja nav Harisa Ņūdžersijā, tad Melo tur nav ko darīt !

     [+] [-]

, 2010-09-26 23:05, pirms 14 gadiem
mans viedoklis - Nets Entonijam neder, tie laiki, kad Nets bija spēcīga jau lielākajai daļai fanu sen aizmirsušies un uzcept komanda uz viena līgas Top spēlētāja pleciem ar domu par gredzeniem tagad ir nereāli (Cavs pierādījums), jāiet uz Bulls vai Knicks, tad arī līga kļūs vēl interesantāka, lai gan Denvera man patika, pirms diviem gadiem Lakers knapi tika pāri play-off. Es par Miami Vice! nu vēl Celtics arī īr interesanti, bet Cavs netiks play-off!

     [+] [-]

, 2010-09-26 23:08, pirms 14 gadiem
NilsK rakstīja: es tikai skaļi sapņoju,bet man jau liekas,ja Magic spētu kaut ko izštukot un dabūtu Entoniju Kārtera vieta tad man jau liekas,ka būtu ideāla atbilde Heat,Howards,Entonijs,Nelsons pluss vēl rezervisti,man jau liekas ka sastāvs būtu spēcīgāks
man liekas, ka Nelsonu spējas Tu mazliet pārspīlē. Viņš nav tik labs kā citi jaunie - Rondo, Paul, bet ir reāli švakāks arī par vecajiem Nešs, Kids.