Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Hornets" un "Rockets" papildinās ar aizsargiem

"Hornets" un "Rockets" papildinās ar aizsargiem
Mustafa Šakurs
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubi Ņūorleānas "Hornets" un Hjūstonas "Rockets" pirmdien papildinājuši savas ārējās līnijas, parakstot līgumus ar aizsargiem. Uz Ņūorleānu dosies Mustafa Šakurs, bet uz Hjūstonu - Išmaels Smits.

25 gadus vecais Mustafa Šakurs noslēdzis līgumu uz nākamo sezonu ar "Hornets" klubu un būs viens no Krisa Polsa aizvietotājiem. Pēc ASV mediju informācijas Šakurs ticis pie daļēji garantēta līguma. Uzspēlējis Eiropā un NBA Attīstības līgā, Šakurs, kurš savulaik spēlējis Arizonas Universitātes sastāvā (nejaukt ar konkurentiem - Riharda Kuksika Arizonas Štata universitāti), beidzot ticis pie iespējas nostabilizēties NBA. Pagājušosezon D-Līgā Šakuram vidēji spēle gūti 19,3 punkti, 6,9 rezultatīvas piespēles un 4,5 atlēkušās bumbas.

Savukārt Hjūstonas "Rockets" sastāvam pievienojuši saspēles vadītāju Išmaelu Smitu, ar kuru noslēgts līgums uz vairākiem gadiem. Šīgada NBA draftā viņš gan netika izvēlēts pēc solīdas karjeras Veikforestas universitātē, bet labi sevi parādīja NBA Vasaras līgā un varēs spēlēt pasaules spēcīgākajā basketbola līgā. Pagājušosezon savas koledžas komandas sastāvā Smits vidēji spēlē guva 13,2 punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

  +2 [+] [-]

, 2010-08-24 15:50, pirms 14 gadiem
Tupakam dēls

  +2 [+] [-]

, 2010-08-25 11:48, pirms 14 gadiem
wyneMiller rakstīja: Tupakam dēls

     [+] [-]

, 2010-08-27 09:21, pirms 14 gadiem
wyneMiller rakstīja: Tupakam dēls
GROW UP ! Vienmēr saisti visus pazīstamos uzvārdos ar kautkādiem dēliem un zvaigznēm ?