Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rouzs grib, lai "Bulls" piesaista Makgreidiju

Rouzs grib, lai "Bulls" piesaista Makgreidiju
Deriks Rouzs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" saspēles vadītājs Deriks Rouzs atzinis, ka labprāt savas komandas sastāvā uz nākamo sezonu redzētu Treisiju Makgreidiju.

"Tas būtu labi," par iespējamo Treisija Makgreidija pievienošanos Čikāgas "Bulls" piektdien sacīja Deriks Rouzs. "Ja viņš mums pievienosies, domāju, ka viņš varētu palīdzēt komandai," piebilda Čikāgas kluba basketbolists. "Tāds spēlētājs kā viņš - ar pieredzi un to, kā viņš spēlē, tas mums varētu palīdzēt," pārliecināts par Makgreidija lietderību ir Rouzs.

Pirmdien Makgreidijam paredzēta atrādīšanās "Bulls" klubam un pēc tās varētu būt lielāka skaidrība par 31 gadu vecā spēlētāja nākotni. Šovasar "Bulls" bijis īpaši aktīvs, veicot darījumus, jo klāt nākuši tādi spēlētāji kā Karloss Būzers, Kails Korvers, Ronijs Brūvers, S. Dž. Vatsons, kā arī Kērts Tomass. Paredzēts vēl piesaistīt vienu ārējās līnijas spēlētāju un pastāv iespēja, ka tas būs tieši Makgreidijs.

Starp citu, agrāk tieši Makgreidijs esot bijis 21 gadu vecā Rouza favorīts: "Viņš bija mans mīļākais spēlētājs kādā sestajā vai septītajā klasē, kad viņš tikko ienāca līgā. Vēlāk, esot vidusskolā, ienāca Lebrons Džeimss, kurš tad bija mans mīļākais spēlētājs. Tagad es pats esmu sev mīļākais spēlētājs," sacījis Rouzs, kurš pašreiz atrodas Lasvegasā, kur ar ASV izlasi gatavojas pasaules čempionātam.

Izmantotie resursi:
CHICAGO Sports Teams, Scores, Stats, News,...

 +16 [+] [-]

, 2010-07-24 15:38, pirms 14 gadiem
Tas tiešam butu lieliski, Rouzs ir komandas līderis noteikti, viņam vajag blakus kādu kam uzticēties. Ja Makgreidiju nevajās savainojumi, viņs vēl ļoti labi var spēlēt. Un redzot Bulls sastāvu par ļoti gribas lai viņs pievienojas Čikāgai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-07-24 15:41, pirms 14 gadiem
Ļoti izdevīgi Buļļiem būtu paķert Makgreidiju. Ja tas izdotos (un es domāju, ka arī izdosies, jo patlaban izskatās, ka abas puses to vēlas), tad Čikāga jau būtu pat diezgan konkurētspējīga komanda. Vai viņi būtu spējīgi izkonkurēt Orlando vai Maiami - tas ir cits jautājums, bet kaut kā jau ir jāmēģina un šis ir labs solis uz priekšu, lai varētu mēģināt.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-24 15:56, pirms 14 gadiem
Rouzs grib T-Mac nevis Buļļi! Makgreidijam jāpierāda, ka vēljoprojām var spēlēt. Pagāšsezon viņam tas neizdevās...

 +34 [+] [-]

, 2010-07-24 16:17, pirms 14 gadiem
'Bulls' šogad lielisku komandu izveidojuši. Tiešām cepums par to GM.

  -1 [+] [-]

, 2010-07-24 16:28, pirms 14 gadiem
T-Makam Buļļos varētu nākties kļūt par 2. vai 3. plāna aktieri. Līderis viņš tur nebūs bet palīdzēt sniegties Čikāgai pēc austrumu vareno goda gan varētu!

     [+] [-]

, 2010-07-24 18:16, pirms 14 gadiem
varētu , labs duets būtu

     [+] [-]

, 2010-07-24 19:31, pirms 14 gadiem
Būtu ideāli

     [+] [-]

, 2010-07-24 23:24, pirms 14 gadiem
Man loti patik Chicago komandas modelis. Ja tam vel pievienjas McGrady, tad varetu padomat par milakas komandas mainu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja