Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Vudss pāriet uz ''CAI Zaragoza''

Vudss pāriet uz ''CAI Zaragoza''
Lorens Vudss (no labās)
Foto: AFP

Bijušais Kauņas ''Žalgiris'' centra spēlētājs Lorens Vudss ir pārgājis uz Spānijas ACB līgas klubu ''CAI Zaragoza''. Iepriekš tika runāts, ka par šo basketbolistu interesi izrāda arī viens no spēcīgākajiem Latvijas klubiem BK ''Ventspils''.

Lorens Vudss Kauņas ''Žalgiri'' pameta komandas finansiālo problēmu dēļ, kuras atrisinātas nav vēl joprojām. Tika arī runāts, ka par šo basketbolistu interesējas arī BK ''Ventspils'', taču basketbolists ir pievienojies Spānijas ACB līgas klubam ''CAI Zaragoza'', kas šobrīd ieņem 15.vietu septiņpadsmit komandu konkurencē, divdesmit vienā spēlē izcīnot vien piecas uzvaras, bet sešpadsmit piedzīvojot zaudējumus.

Lorens Vudss Kauņas ''Žalgiris'' sastāvā ULEB Eirolīgā astoņās spēlēs vidēji nospēlētajās 31 minūtē guva 12,3 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, kā arī 2,4 reizes bloķēja pretinieku metienus.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-22 20:38, pirms 15 gadiem
Nu Vareetu tieshaam Akingbala atnaakt atpakal.
Nu Vaig dabuut Wraitu.