Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rouzs varētu izlaist sezonas sākumu

Rouzs varētu izlaist sezonas sākumu
Deriks Rouzs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" saspēles vadītājs Deriks Rozus varētu izlaist regulārās sezonas sākumu, jo vēl nav pilnībā atlabis no labās potītes savainojuma.

Rouzs ir pārliecināts, ka viņš būs pilnībā gatavs uz pirmo regulārās sezonas spēli, kas notiks jau nākamajā ceturtdienā. Taču "Bulls" galvenais treneris Vinnijs Delnegro par Rouza pieejamību uz sezonas atklāšanas spēli vēl šaubās, jo nevēlas sasteigt visu. Rouzs joprojām neesot atlabis no gūtā labās potītes savainojuma.

Kā izteicies Rouzs, tad pašreiz viņš savu gatavību vērtē uz 80%, uzreiz arī norādot, ka pirmajā sezonas spēlē pret Sanantonio "Spurs" spēlēs. Rouzs atklājis, ka pašreiz viņam ir problēmas izpildīt lēcienus un nedaudz zudis ātrums, kas parasti viņam piemitis. Līdz otrdienai sāpēm vajadzētu samazināties un ap to laiku Rouzs plāno atsākt pilnvērtīgus treniņus.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +1 [+] [-]

, 2009-10-20 16:56, pirms 15 gadiem
cerams čalis atveseļojies, un nedabūs vairs nekādas traumas, lai nav jāmokās kā citiem bijušiem zvaigžņu spēlētājiem, jo šim čalim patiešām ir potenciāls.