Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Bucks" nolīgst Dūlingu

"Bucks" nolīgst Dūlingu
Kijons Dūlings
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Milvoki "Bucks" parakstījis līgumu uz diviem gadiem ar saspēles vadītāju Kijonu Dūlingu par aptuveni diviem miljoniem ASV dolāru sezonā.

"Bucks" un Dūlings vienojušies par līguma noslēgšanu uz diviem gadiem (abi ir garantēti) par aptuveni četriem miljoniem ASV dolāru. Kijona Dūlinga loma "Bucks" komandā būs pamatsastāva saspēles vadītāja Brendona Dženingsa aizvietošana. "Kijons ir veterāns, kurš papildinās Brendonu (Dženingsu). Viņš ir bijis abās saspēles vadītāja lomās - gan sākumsastāva, gan arī rezerves. Viņš ir ļoti garš saspēles vadītāja standartiem ar 191 cm garu augumu, kā arī ir pazīstams kā viens no labākajiem aizsardzības spēlētājiem," tā "Bucks" ģenerālmenedžeris Džons Hemonds.

30 gadus vecais basketbolists NBA pavadījis desmit sezonas, ienākot uz 2000./2001. gada sezonu. Dūlings spēlējis Losandželosas "Clippers", Maiami "Heat", Orlando "Magic" un Ņūdžersijas "Nets" sastāvos. Savā NBA karjerā azivadījis 595 regulārās sezonas spēles, vidēji gūstot 7,2 punktus un atdodot 2,2 rezultatīvas piespēles. Dūlingam ir arī 29 izslēgšanas spēļu pieredze, kurās viņš vidēji guvis 7,1 punktu un atdevis 1,3 rezultatīvas piespēles.

Milvoki gan neplāno apstāties un jaunākā informācija liecina, ka "Bucks" veiks spēlētāju maiņu ar Sakramento "Kings", kuras rezultātā tiks iegūts uzbrucējs Džons Brokmans. Savukārt uz Sakramento dosies uzbrucējs Darnels Džeksons un izvēle drafta otrajā raundā.

Izmantotie resursi:
jsonline.com: Milwaukee Journal Sentinel - Breaking news,...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-20 13:05, pirms 14 gadiem
Vel vakar skatijops NBA TV un tur vinam uzdeva jautajumu - Kura komanda tevi panema? Kejons atbildeja - Neviena...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-20 14:25, pirms 14 gadiem
Viņš ir ļoti garš saspēles vadītāja standartiem ar 191 cm garu augumu

Nezinu gan vai tas ir ļoti garš Maģiskais ar 2,02 bija garš!