Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Heat" patur Čalmersu

"Heat" patur Čalmersu
Dveins Veids un Mario Čalmers
Foto: AP Photo

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" klubs izmantojis opciju pagarināt līgumu ar saspēles vadītāju Mario Čalmersu uz trešo gadu. Iepriekšējās divas sezonas Čalmerss lielākoties bija "Heat" pamatsastāva spēlētājs.

Kopumā savā divus gadus ilgajā NBA karjerā Čalmerss aizvadījis 155 regulārās sezonas spēles, vidēji gūstot 8,6 punktu un atdodot 4,2 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnot 2,3 atlēkušās bumbas. Čalmerss arī piedalījies 12 izslēgšanas spēlēs pēdējo divu gadu laikā Maiami komandas sastāvā. Abas reizes "Heat" izstājās pirmajā kārtā.

Pēc līguma pagarināšanas ar Čalmersu "Heat" sastāvā kontrakti uz nākamo gadu vēl ir tikai Džeimsam Džounsam un Džoelam Entonijam. Tas nozīmē, ka algās pagaidām paredzēti tikai desmit miljoni ASV dolāru, bet algu griesti gaidāmi robežās no 56 līdz 58 miljoniem. Tas nozīmē, ka aptuveni 45 miljoni dolāri "Heat" būs pieejami šajā starpsezonā. Lauvas tiesa aizies Dveina Veida noturēšanā, ja vien, protams, spēlētājs tam piekritīs.

Veids gan vairākas reizes nepārprotami norādījis, ka vēlas palikt šajā Floridas štatā esošajā komandā. Atlikušo summu varēs novirzīt kādas citas zvaigznes piesaistīšanai un atlikušā sastāva nokomplektēšanai. Viena no zvaigznēm, kas varētu pievienoties "Heat" ir Karloss Būzers. Interesanti, ka Būzers ir tikai viens no trijiem basketbolistiem, kas dzimuši Aļaskā un iekļuvuši NBA. Otrs ir viņa potenciālais komandas biedrs Mario Čalmerss, bet trešais ir Tredžons Lengdons, kurš iepriekšējos gadus gan miljonus pelnījis Maskavas CSKA klubā.

Izmantotie resursi:
cbs4.com

  +4 [+] [-]

, 2010-06-19 16:42, pirms 14 gadiem
Pareizi darīja kautvai, ja brīvo aģentu tirgū viņi tiks pie PG viņiem būtu labs rezerves PG.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-19 18:09, pirms 14 gadiem
Lengdons kad speleja NBA guva tikai 6.8 punktus un 1998 gada speleja ASV izlase pč un dabuja bronzu