Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Robinsons paliek Bostonā

Robinsons paliek Bostonā
Neits Robinsons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" vienojies ar aizsargu Neitu Robinsonu par līguma pagarināšanu uz diviem gadiem par aptuveni astoņiem miljoniem ASV dolāru.

Robinsons šovasar bija neierobežoti brīvais aģents, kas nedeva viņa līdzšinējam klubam Bostonas "Celtics" kādas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem klubiem, bet tas netraucēja abām pusēm noslēgt vienošanos par līguma pagarināšanu uz diviem gadiem. Gaidāms, ka Robinsons katrā no nākamajām divām sezonām nopelnīs ap četriem miljoniem ASV dolāru.

Līdz ar Robinsona noturēšanu "Celtics" saglabā daudzpusību un variēšanas iespējas aizsargu pozīcijās. Gaidāms, ka Robinsons turpinās aizvietot pamatsastāva saspēles vadītāju Ražānu Rondo, kā arī veiks citas funkcijas laukumā. Bostonas klubam Robinsons pievienojās pagājušās sezonas vidū, kad tika iemainīts no Ņujorkas "Knicks", kur sāka savu NBA karjeru.

26 gadus vecais basketbolists Ņujorkā pavadīja četrus ar pusi gadus, bet veiksmīgākā "Knicks" sastāvā Robinsonam bija 2008./2009. gada sezona, kad 74 spēlēs viņš vidēji guva 17,2 punktus un atdeva 4,1 rezultatīvu piespēli. Savukārt visā savā NBA karjerā Robinsons aizvadījis 338 regulārās sezonas spēles, vidēji gūstot 12 punktus, izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas un atdodot 2,7 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Usain Bolt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: EsmuVecis
Slēpts komentārs: archijs08

  +6 [+] [-]

, 2010-07-16 21:05, pirms 14 gadiem
Manuprāt ļoti labs variants gan klubam gan spēlētājam... Bostona manuprāt Neitu dabuja par zemāku cenu, kā viņa tirgus vērtība.

Neitam savukārt būs iespēja turpināt progresēt elites klubā, kur Doka Riversa un Celtics veterānu klātbūtne ļaus Robinsonam kā personībai un basketbolistam vēl vairāk nobriest.
'
Parasti tādi spēlētāji, kā Robinsons, kuri klubam pievienojas pussezonā savu labāko sniegumu sāk demonstrēt tikai nākošajā sezonā pēc treniņnometnes, kad ir iespēja pilnībā iebraukt kluba sistēmā. Cerams tāpat būs ar Neitu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-07-16 21:08, pirms 14 gadiem
Mani loti simpatize si dzeka spele. Vienigais ir tas, ka vinam nav daudz minutes, jo komanda ir Rondo!

 +38 [+] [-]

, 2010-07-16 21:08, pirms 14 gadiem
Riverss vienīgi varētu vēl atlicināt viņam vairāk spēles laika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Vynilz

  +8 [+] [-]

, 2010-07-16 21:42, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Tagad jāskatās vai iegūs ķelti Džermeinu O'Nīlu...
Dž. Onīls spēlēs Bostonā, Hejvuds paliek Dalasā jau iegūts

  -1 [+] [-]

, 2010-07-16 21:47, pirms 14 gadiem
quatro rakstīja: Mani loti simpatize si dzeka spele. Vienigais ir tas, ka vinam nav daudz minutes, jo komanda ir Rondo!
regulārajā sezonā savas 15min spēlē nospēlēs - vismaz par to prieks, jo šis spēlētājs tiešām labs kapātājs

  -1 [+] [-]

, 2010-07-16 21:56, pirms 14 gadiem
quatro rakstīja: Mani loti simpatize si dzeka spele. Vienigais ir tas, ka vinam nav daudz minutes, jo komanda ir Rondo!
vismaz vinsh censhas un tajas minutes kas vinam ir atveletas vinsh dara visu ko var

  +5 [+] [-]

, 2010-07-16 22:06, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: lieliski,tas palīdzēs BC izcīnīt gredzenus jaunajā sezonā.vēl tik jāskatās,kas notiks,varbūt Shaq pievienojas Bostonai par minimumu,tas noteikti nav izslēgts,lai arī ir jau pievienojies Jermains.Rašīdam vēl jāpārdomā un jānāk klāt,tad būs čempis viennozīmīgi.
Jo Heat zaudēs jau pirmajā kārtā pret Lūšiem,vai arī Buļļiem,bet noteikti nekas labs tur nav,jo bez ķīmijas nav iedomājama komandas spēle.
blaaviens dzhekin tu vispar tu domaa ko tu runaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja