Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Pīrss grib spēlēt vēl vismaz četrus gadus

Pīrss grib spēlēt vēl vismaz četrus gadus
Pols Pīrss pirmssezonas pārbaudes spēlē pret "Knicks"
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" uzbrucējs Pols Pīrss, kuram otrdien palika 32 gadi, atklājis, ka gribētu spēlēt līgā vēl vismaz četrus gadus, bet, ja viss būs kārtībā - pat vēl ilgāk.

Otrdien 2008. gada NBA čempionu Bostonas "Celtics" komandas uzbrucējam Polam Pīrsam palika 32 gadi, bet basketbolists vēl nedomā par karjeras beigām. "Vienmēr esmu teicis, ka mans mērķis ir spēlēt līdz 36 gadiem, bet mani mērķi var mainīties. Mans līgums beigsies, kad man būs 33, tāpēc tad arī skatīsimies. Cerams, pēc tā varēšu nospēlēt vēl trīs gadus un, ja būšu labā formā un parūpējies par sevi, varbūt spēlēšu vēl," sacīja Pīrss.

"Vēl gan nezinu, neesmu par to īpaši domājis. Vienkārši turpinu spēlēt," tā Pīrss, kuram pirmais nopietnas lēmums jāpieņem šovasar. Šosezon viņa alga ir 19,8 miljoni ASV dolāru, kam seko vēl viens līguma gads, ko ar spēlētāju opciju var atcelt. Tiesa, gan visticamāk Pīrss izlems turpināt līgumu, jo tas viņam garantētu 21,5 miljonus. "Domāju, ka viņš paņems naudu," smejoties sacīja "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss, kuram arī otrdien bija dzimšanas diena (palika 48 gadi).

"Godīgi sakot, visu izvērtēšu pēc sezonas beigām, bet, kā jau zināt, esmu vienmēr vēlējies pabeigt karjeru "Celtics" sastāvā," tā Pīrss. Par Pīrsa spēlēšanu augstā līmenī vēl vismaz divus vai trīs gadus ir pārliecināts Riverss, kurš norādījis, ka par pamatu tam ir spēlētāja profesionālā attieksme. Arī Pīrss izteicies, ka jūtas lieliski un ir gatavs turpināt spēlēt vēl vairākus gadus.

Izmantotie resursi:
bostonherald.com


, 2009-10-14 16:44, pirms 15 gadiem
Lai arī esmu lakers fans, prieks Pols ir apņēmibas pilns turpināt - jo vairak labu basketbolistu, jo labak!!!
, 2009-10-14 16:47, pirms 15 gadiem
Malacis!
, 2009-10-14 19:00, pirms 15 gadiem
Mūsu tusētāji max līdz 30-31 gadam spēs labā līmenī noturēties!
, 2009-10-14 20:16, pirms 15 gadiem
Nu novēlu visu karjeru pavadīt Bostonā
, 2009-10-14 20:38, pirms 15 gadiem
Grand master flash rakstīja: Nu novēlu visu karjeru pavadīt Bostonā
Pievienojos
Džeilens Brauns un Džeisons Teitums. Foto. AFP. Scanpix
22

"Celtics" ar 4-0 uzveic "Pacers", Porziņģis kļūs par pirmo latvieti - NBA finālistu

Par pirmo 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālisti kļuvusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics", kas konferences fināla ceturtajā mačā ar 105:102 pārspēja Indianas "Pacers". Sērija noslēdzās ar graujošo 4-0.
Pauls Katlaps ar bumbu un Rūdis Donis. Foto: basket.ē
3

Ierindā ārzemnieki un Lat-Est pieredzi guvušie: Pīternieks nosauc U18 kandidātus

Latvijas U18 vīriešu izlases galvenais treneris Krists Pīternieks nosaucis 16 basketbolistus, kuri uzaicināti uz oficiālo treniņnometni, lai gatavotos Eiropas U18 čempionāta A divīzijas turnīram. Treniņus paredzēts sākt 19. jūnijā, Eiropas čempionāts Somijas pilsētā Tamperē notiks no 27. jūlija līdz 4. augustam.
Luka Dončičs un Entonijs Edvardss. Foto. AP. Scanpix
47

Dončičam un Ērvingam kopā 66 punkti, "Timberwolves" nonāk bezdibeņa malā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta trešā Rietumu fināla spēle starp Dalasas "Mavericks" un Minesotas "Timberwolves". "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča un Kairija Ērvinga kopā gūtajiem 66 punktiem, izcīnīja uzvaru ar 116:107 un nonāca uzvaras attālumā NBA fināla.