Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Jazz" kā Būzera aizvietotāju redz Džefersonu

"Jazz" kā Būzera aizvietotāju redz Džefersonu
Als Džefersons
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas "Jazz", kas pagājušajā nedēļā zaudēja savu brīvo aģentu Karlosu Būzeru, jau aktīvi lūkojas pēc aizvietotāja un viens no galvenajiem pretendentiem varētu būt Minesotas "Timberwolves" spēka uzbrucējs Als Džefersons.

Minesotas "Timberwolves" ar saviem pēdējiem darījumiem licis manīt, ka sastāvā vieta vairs nebūs līdzšinējam pamatsastāva spēlētājam Alam Džefersonam, tāpēc vairāki klubi cer izmantot iespēju iegūt šo spēka uzbrucēju. Pēc jaunākās informācijas galvenais kandidāts uz Džefersona iegūšanu ir Jūtas "Jazz".

Soltleiksitijā esošais klubs gatavs uz Mineapolisu sūtīt savu 14 miljonu vērto trade exception, ko ieguva pagājušajā nedēļā, veicot sign and trade darījumu, kurā uz Čikāgas "Bulls" tika aizsūtīts Karloss Būzers. Tāpat "Jazz" plāno dot savas drafta izvēles, bet pagaidām abi klubi veic sīkākas pārrunas tieši par potenciālā darījuma nosacījumiem. Tieši ar Džefersona iegūšanu "Jazz" varētu aizpildīt līdz ar Būzera prom došanos radušos robus garajā galā. Turklāt nesen "Jazz" pameta ne tikai Būzers, bet arī uzbrucējs Kails Korvers (arī uz Čikāgu), bet pastāv iespēja, ka uz Portlendas "Trail Blazers" dosies aizsargs Veslijs Metjūzs. "Jazz" gan vēl ir nepilna nedēļa, lai paturētu Metjūzu.

Tā kā Džefersona alga ir 13 miljoni, jau minētais trade exception ir pietiekami liels, lai darījums notiktu pēc NBA noteikumiem un "Jazz" nevajadzētu dot "Timberwolves" kādus spēlētājus. Pēc dažādu avotu informācijas "Timberwolves" klubs darījumā vēlas iegūt pēc iespējas vairāk pirmās kārtas drafta izvēles, kā arī samazināt algu izmaksas. Pirms dažām dienām uz Džefersona iemainīšanu pretendēja arī Dalasas "Mavericks", taču tagad situācija mainījusies.

Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais Džefersons piedalījās 76 regulārās sezonas spēlēs, vidēji gūstot 17,1 punktu un izcīnot 9,3 atlēkušās bumbas. Iepriekšējās trīs sezonas laika posmā no 2007. līdz šim gadam Džefersons spēlēja "Timberwolves", bet pirms tam trīs sezonas no 2004. līdz 2007. gadam bija Bostonas "Celtics" sastāvā. Tieši Džefersons bija nozīmīga sastāvdaļa vienā no lielākajiem darījumiem 2007. gada vasarā, kad "Timberwolves" ar "Celtics" apmainījās vairākiem spēlētājiem, to skaitā Kevinu Gārnetu. Vēl spēlējot "Celtics" sastāvā Als Džefersons pagaidām vienīgo reizi ieguvis NBA izslēgšanas spēļu pieredzi, kad 2005. gadā pirmajā kārtā laukumā devās septiņos mačos.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2010-07-13 09:59, pirms 14 gadiem
Njaa shis ir labs! Bet viņš ir par lēnu prieksh 4nr.!
Slēpts komentārs: Nedarbs

 +24 [+] [-]

, 2010-07-13 10:02, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Njaa shis ir labs! Bet viņš ir par lēnu prieksh 4nr.!
nevis par lēnu, bet gan par slinku, it īpaši jau aizsardzībā!

 +21 [+] [-]

, 2010-07-13 10:02, pirms 14 gadiem
Galvenais vārdi, kas raksturo Alu - spēks, agresivitāte !
Jūtā nav daudz tādu spēlētāju ... komandas līderus ir atdevuši - kas paliek ?

Atliek veidot jaunu komandu no pamatiem un Džefersons ir ļoti labs pamats

  +5 [+] [-]

, 2010-07-13 10:07, pirms 14 gadiem
Nedomāju,ka Jazz spēs nākamsezon atkārtot,pat šosezon iespēto

 +25 [+] [-]

, 2010-07-13 10:08, pirms 14 gadiem
sporcmen rakstīja: Galvenais vārdi, kas raksturo Alu - spēks, agresivitāte !
Jūtā nav daudz tādu spēlētāju ... komandas līderus ir atdevuši - kas paliek ?

Atliek veidot jaunu komandu no pamatiem un Džefersons ir ļoti labs pamats
Pamats jau komandai ir-Derons Wiliams

  -1 [+] [-]

, 2010-07-13 11:44, pirms 14 gadiem
Jūta jau gribēja Millsapu likt Boozera vietā...Es par to lai Jefersons iet uz Mavericks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-13 17:22, pirms 14 gadiem
Deron Williams rakstīja: Tieši tā.
tu jau labāk zini

     [+] [-]

, 2010-07-13 17:23, pirms 14 gadiem
zaltiņš rakstīja: Jūta jau gribēja Millsapu likt Boozera vietā...Es par to lai Jefersons iet uz Mavericks...
Milsaps vismaz aizsardzība noteikti ir labāks par Būzeru